Homøopatiske kur mod epilepsi

01/02/2013 by admin

Der er forskellige former for epilepsi; dog, sygdommen er karakteriseret som en lidelse i som nerveceller i hjernen release unormale elektriske impulser. Dette forårsager de andre nerveceller funktionsfejl midlertidigt og resulterer i en ændring eller komplet tab af bevidsthed. At vælge at behandle sygdommen ved hjælp af homøopatiske midler betyder, at i stedet for behandling af sygdommen som en helhed, behandling er leveret baseret på individuelle symptomer.

Fakta

Den konventionelle behandling af epilepsi omfatter normalt medicin carbamazepin, der ofte anvendes som et første linje behandling i partielle anfald. Natriumvalproat bruges også som et første linje behandling til dem, der oplevede en generaliseret anfald. Homøopati, som omhandler specifikke symptomer hos epileptikere, som svimmelhed og kompulsiv bevægelser i arme og ben, er stærkt anbefales som en støttende behandling i kombination med konventionel behandling. Hvis du ikke har allerede blevet diagnosticeret af en læge som epileptiske, kan forfølger homøopatiske behandlinger være farligt fordi sygdommen behandles med små mængder af retsmidler, der i raske mennesker, vil producere symptomer ligner disse behandles. For eksempel, kan forkert diagnosticeret epilepsi behandlet med homøopatiske behandlinger føre til anfald/kramper, ændringer i adfærd og/eller humør svinger, eller svaghed i arme og ben. Af denne grund, bør epilepsi altid kan diagnosticeres ved en akkrediteret sundhedsprofessionel eller læge før du begynder enhver form for behandling.

Typer

Der er mange typer af homøopatiske behandlinger for epilepsi, fordi der er mange typer af epilepsi og i forlængelse heraf mange symptomer. Ved at tale til en professionel homøopat, vil du kunne finde den rigtige behandling baseret på de symptomer, du oplever før, under og efter et epileptisk anfald.

Fordele

Det vigtigste argument til behandling af epilepsi--- eller nogen sygdom---homøopatisk er fordi hver patient er forskellige. Selv om de kan blive diagnosticeret med samme sygdom eller lidelse, er deres symptomer forskellige, som er deres svar til behandling og medicin. Dette er grunden til mange folk tror der er mange fordele til behandling af epilepsi baseret på symptomer snarere end den generaliseret sygdom. Ved at være i stand til nul i på nøjagtige symptomer patienter oplever, menes det, de vil have en bedre chance for at behandle disse specifikke symptomer.

Advarsel

Ikke alle betingelser--- eller symptomer---vil reagere på Homøopatisk behandling. Du bør aldrig bruge anbefalinger fra utrænede personer som en stedfortræder for professionel medicinsk rådgivning. For alvorlige lidelser såsom epilepsi, bør du se en læge før de beslutter, hvordan du ønsker behandling skal indgives. Du bør aldrig stoppe med at tage ordineret medicin uden at konsultere din læge. Og hvis dine symptomer fortsætter efter at blive hjulpet af en professionel homøopat, bør du straks kontakte en læge.

Ekspert indsigt

Ifølge Dr. Rajesh Shah, en 25-årig ekspert i homøopati behandling, homøopati alene kan ikke hjælpe alle tilfælde af epilepsi. Når det er sagt, har mange tilfælde af epilepsi, der har vist sig for at være resistente over for konventionel behandling og medicin også vist sig for at reagere betydeligt til homøopati.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com