Sea Salt fordele for Diabetes

07/13/2012 by admin

Havsalt er den naturlige form af salt og siges at være en meget sundere end salt tilsat jod. Mange mennesker favor brugen af salt tilsat jod over havet salt på grund af deres manglende forståelse af fordelene. Hvis du kigger rundt i Bilka, vil du finde alle slags fødevarer allerede krydres med salt tilsat jod. Det er bedst at tilberede din egen mad med havsalt eller finde særlige produkter lavet med naturlige hav salt.

Salt og diabetikere

Med Type I og Type II diabetes, salt og sukker er kendt for at forværre sygdommen, gives så strenge kost til diabetikere. Når man har diabetes, er hypertension involveret; Dette er, når dit blodtryk er for højt. En undersøgelse blev udført med diabetikere: den ene gruppe fik 2 g salt og anden gruppen fik placebo. Resultaterne viste, at de patienter, der forbruges den lille mængde salt havde en glykæmiske respons, der var 8% lavere end de patienter, der tog placebo. Så kort sagt, nogle salt er godt for diabetikere, men det handler om bestemmelse af, hvor meget salt bør indtages.

Sea Salt fordele

Samlet set er havsalt sundere for alle til at forbruge. Havsalt er kendt for at være effektiv for stabiliserende uregelmæssig hjerterytme, uddrager surhedsgrad af kroppens celler, afbalancering blodsukker, generere hydroelektrisk energi i kroppen, forbedre kommunikationen mellem nerveceller og rydde væk slim i lungerne. Havsalt er også gode til at forebygge muskelkramper og fungerer som en hård naturligt antihistamin. Der er ingen jod i havsalt--det er udvundet direkte fra havet i sin naturlige tilstand. Havsalt er kendt for at forhindre diabetes, fordi det hjælper med optagelsen af mad fra tarmkanalen og også det fastholder blodsukkeret.

Gennemføre havsalt i en diabetisk diæt

Da næsten alle fødevarer i supermarkedet indeholder salt tilsat jod, er det bedst at tilberede din egen mad. Sandsynligvis kan du holde din sædvanlige kost, men du bliver nødt til at læse etiketter oftere. I stedet for at sætte salt tilsat jod i din mad, kan du bruge havsalt. Du behøver ikke meget. Nu, selv om havsalt er meget bedre end salt tilsat jod, du stadig bør indtage kun en minimal mængde. Hvis du ikke kan hjælpe, men for at afhente en pose kartoffel chips, overveje at få kedel eller et andet mærke, der bruger havet salt - gælder det samme for andre fødevarer.

Fødevarer, der har høje salt omfatter: pakkede supper, syltede fødevarer, oliven, salt snack fødevarer, soja og bøf saucer, dåse kød, på dåse supper og veggies, boxed blandinger af kartofler og forarbejdet kød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com