Naturlige hjem retsmidler for Parvovirus

08/04/2012 by admin

Naturlige hjem retsmidler for Parvovirus

En parvovirus er små virus eller infektiøse agent, der normalt forårsager viral infektion i kæledyr, især hunde. Symptomer omfatter typisk høj temperatur, kvalme, chok, dehydrering og fordøjelsesfremmende problemer som opkastninger og blodig diarré. Hvis venstre ubehandlet parvovirus kan være dødelige, og små, er unge kæledyr mest modtagelige for dens skadevirkninger. Heldigvis er der flere hjem retsmidler for parvovirus, der kan hjælpe.

Ingefær

Ingefær, kendt videnskabeligt som Zingiber officinale, er en fælles urtekosttilskud at enkeltpersoner tager i en tinktur eller uddrag form. Mange enkeltpersoner også bruge roden af ingefær anlægget til madlavning, især med asiatiske retter. Ifølge ayurvedisk kur er fodring ingefær til kæledyr lider af parvo en sikker og effektiv måde at dæmme op for dens fordøjelses problemer. Ingefær øger strømmen af væsker i fordøjelseskanalen og hjælper med at neutralisere sure oprustning, som ofte kan føre til kvalme. Planten kan også hjælpe med at helbrede virusrelaterede fordøjelsesbesvær, opkastning og flatulens i jeres pet.

Gurkemeje

Gurkemeje (Curcuma longa), også kendt som haldi og haridra, er en gul-blomstrede plante, der kokke almindeligt slibe ned til et pulver til brug som et krydderi og farve agent for fødevarer, især med indiske retter. Ifølge ayurvedisk kur, kan fodring gurkemeje til din parvo-inficerede pet hjælpe øge sin modstand mod virus, og mindske bekymrende symptomer som fordøjelsesproblemer og høje temperaturer.

Lavement

Nogle kæledyr, der lider af parvovirus er i stand til at bevare vand og har svært ved drikke. Ifølge Wolf Creek Ranch, for at give dit kæledyr de afgørende væsker det skal i denne situation, er giver det et lavement en god mulighed. Du kan bruge en steriliseret sprøjte eller en anden type af langstilkede applikator, såsom en kalkun baster. Fylde din applikator med vand, Sæt enden af det ind i din hunds endetarm, og skub forsigtigt i væsken.

Ordentlig Parvo kost

På grund af fordøjelsesproblemer dit kæledyr lider af parvovirus opkræves, er fodre den standard hårde fødevarer eller kibble, ikke en god løsning. Ifølge Wolf Creek Ranch er dette fordi jeres pet vil have vanskeligheder nedbryde den stive fødevarer, som kan forårsage yderligere fordøjelsesproblemer. I stedet fodre din syge pit nogle elementer, der er blødere på maven som røræg, yoghurt naturel, kogte ris og kylling, rå eller kogte jorden Tyrkiet eller oksekød, kylling kråse, hals og hjertet eller rå eller kogt lever. Sidstnævnte er især nyttigt, fordi det indeholder masser af vitamin A, som vil hjælpe med at bekæmpe anæmi, der måtte følge af din hunds blodig diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com