Naturlægemidler behandlinger for Diabetes

07/17/2012 by admin

Diabetes er en udbredt sygdom, der er ikke let behandles eller forstået. Type 1 diabetes kræver brug af supplerende insulin, mens Type 2 diabetes ikke er afhængige af insulin tilskud. Mens begge typer af diabetes kræver en læges pleje, kan urter bruges til at hjælpe med at regulere blodsukkeret sammen med konventionel medicin. Konsultere en læge før du tilføjer nogen naturlægemidler behandlinger til din diabetisk behandlingsplan.

Bitter Melon

Bitter melon fungerer på mange niveauer i behandling af komplikationer fra diabetes. Spise bitter melon øger insulin-secernerende cellerne i bugspytkirtlen kaldes beta-celler. Det hjælper med at regulere blodsukkeret ved at bremse absorption af glukose. Drik 2 ounce bitter melon saft to gange om dagen. Ser for bitter melon i asiatiske markeder, derefter køre saften gennem en saftpresser eller blender, blande det med lidt vand for at gøre det mere spiselig.

Asiatiske Ginseng

Ginseng er kendt som en urt, der øger vitalitet og gør du føler dig godt. Det har også evnen til at stabilisere blodsukker for Type 2-diabetes, eller dem, der ikke tager insulin. Tage en daglig dosis på 200 mg. i kapselform. Søg asiatiske ginseng i din helsekost butik.

Kanel

Kanel indeholder en fytokemiske, der bistår med både Type 1 og Type 2 diabetes. Det hjælper med udnyttelsen af blodsukker i kroppen. Drik 1 quart af kanel vand dagligt for gode resultater. Mens dette kan lyde som en masse, bare gøre et parti af denne behagelige smag vand og drikke det i stedet for din almindelige vand hele dagen. Tilføje 3 tbsp. kanel og 2 tsk bagepulver til 1 kvart kogende vand, reducere varmen og lad det simre i 20 minutter. Pletten te og gemme i dit køleskab.

Hørfrø

Hørfrø forbedrer kroppens evne til at metabolisere blodsukker i både Type 1 og Type 2 diabetes. Har til formål at indarbejde 2 tbsp. i din daglige kost. Drys det på dit korn, eller bland det i bagt god, drikkevarer eller havregryn.

Mens naturlægemidler kan hjælpe med at sænke blood sugar og afhjælpe nogle andre symptomer på diabetes, er det vigtigt at modtage konventionelle medicinske behandling for en sygdom så alvorlig som diabetes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com