Hvad er kolon hydroterapi?

07/28/2012 by admin

Hvad er kolon hydroterapi?

Colon hydroterapi er en alternativ behandling for et utal af helbredsproblemer, som omfatter, men er ikke begrænset til, afhængighed, tarmobstruktion, tarmparasitter, og træthed. Selvom det er en procedure, som anvendes til at behandle disse forhold og mange andre, er dens effektivitet og sikkerhed ikke blevet grundigt undersøgt. Der er en stor del af risici og komplikationer, der ledsager denne procedure. Det er ikke sikkert for alle.

Betydning

Bakterier og affaldsprodukter kan bygge i kroppens tarmene, som kan bidrage til en række sundhedsproblemer og sygdomme. Nogle mener at rense tarmene af disse toksiner via colon hydroterapi har en gavnlig indvirkning på immunsystemet, forbedrer psykisk funktion, og er en anekdote til sygdom og sygdom. Det skal dog bemærkes, at disse overbevisninger ikke er blevet videnskabeligt bevist.

Funktion

Colon hydroterapi fungerer meget på samme måde et lavement gør at vand bruges til at skylle tarmen. Der er andre variabler, der indgår i processen selv der synes at gøre det mere effektivt. Der anvendes vand ved forskellige beløb sammen med varierende temperaturer og tryk afhængigt af årsagen til behandling. Kaffe, enzymer, urter og probiotika kan også føjes til at forbedre effektiviteten af proceduren. I løbet af den time lange proces, er en tube indsat i endetarmen, hvorigennem vandet løber. I tilfælde af høj Colon behandlinger, vil vand gå i rør indsat i tyktarmen og derefter fjernes med affald gennem en separat rør kaldet et obturatoren.

Betingelser

Selvom der er mange forhold mennesker vælger colon hydroterapi for, har forskere undersøgt denne procedure for specifikke sundhedsproblemer. Først er fækal inkontinens, og for denne betingelse, regelmæssig vanding finder sted i de lavere tarmen. Den anden betingelse for stomi pleje og er kun udført under nøje opsyn af en stomi sundhedspleje udbyder. Colon krampe er en anden grund til colon hydroterapi bruges. Disse kan opstå under en koloskopi og en ved hjælp af en varm vand colon hydroterapi behandling kan afhjælpe disse spasmer. Det er også bruges under stof udbetalinger til at hjælpe patienten gennem afgiftning.

Risici

Colon hydroterapi, uanset hvor effektivt det kan være for nogle, stadig bærer en bred vifte af bivirkninger. Hvis en praktiserende læge indsætter for meget vand under proceduren, kan patienten lider af en elektrolyt ubalance i deres blod, kvalme, hjertesvigt og væske i lungerne. Der er også risiko for en perforering i tarmen, eller en bryde i væggen af tarmen. Der har endda været nogle dødsfald rapporteret fra anvendelse af colon hydroterapi.

Overvejelser

Før det gennemgår en colon hydroterapi behandling, være sikker på, at udstyret er steril og at behandleren er oplevet og licens. Disse to foranstaltninger alene kan reducere nogle af de ovenfor nævnte risici. Du bør også tale med din praktiserende læge om den betingelse, du anvender colon hydroterapi for før du bruger det som en alternativ behandling, metode; Det bør ikke bruges som den eneste behandling, når der er sikrere og mere effektive behandlingsmuligheder til rådighed for dig.

Advarsel

Der er visse mennesker, som ikke bør forfølge colon hydroterapi og de omfatter dem, der lider af diverticulitis, Krøns sygdom, interne hæmorider og dem, der har svulster i tyktarmen eller endetarmen. Det er heller ikke et godt alternativ for dem, der har for nylig haft tarm kirurgi, og dem, der har været diagnosticeret med hjerte-eller nyresygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com