Phenylethylamin vs Phentermine

07/11/2012 by admin

Phenylethylamin vs Phentermine

Phenylethylamin (PEA), almindeligvis kendt som efedrin og phentermin er meget ens i struktur og funktion. Faktisk er phentermin et derivat af beta-phenylethylamin. Både phentermin og phenylethylamin kan bruges som en appetit suppressant, men der er bemærkelsesværdig forskelle at være opmærksom på.

Struktur

Både phentermin og phenylethylamin er tæt knyttet til amfetamin; men hverken betragtes som en amfetamin. Som du kan se af billederne af phenylethylamin og phentermin, er de meget ens.

Funktion

Phentermine udløser regionen hypothalamus i hjernen til at frigive dopamin, noradrenalin og adrenalin. Disse neurotransmittere fremkalde den "kamp eller flugt" respons, hvilket eliminerer sult signal. Den ønskede effekt af at tage phentermine er reduktionen af sult.

Phenylethylamin øger opmærksomhed og aktivitet i dyr og har en dybtgående indvirkning på stemningen. Phenylethylamin øger niveauet af dopamin, som inducerer følelser af lyksalighed og lykke. Phenylethylamin er mest almindeligt anvendt til behandling af patienter med depression; men. effekter på kemikalier i hjernen producerer også effekten af appetit kontrol.

Brug

Phenylethylamin er et naturligt forekommende stof fundet i planter. Selvom bivirkninger induceret har stimuleret polemik blandt den medicinske samfund, er det stadig en ukontrolleret stof. Det betyder, at det kan indgå i over-the-counter kosttilskud. I slutningen af 1990 ' erne, men ændret den amerikanske Food and Drug Administration klassificering af phentermin, hvilket gør det til et kontrolleret stof, fordi det har evnen til at forårsage afhængighed.

Fastin

Den aktive ingrediens i den populære vægttab supplement Fastin plejede at være phentermin. Men når FDA kræves phentermin at være en receptpligtig medicin, fabrikanten havde at omstrukturere supplement. De ændrede den aktive ingrediens til phenylethylamin, gør det lovligt at fortsætte med at sælge over-the-counter. De troede også, denne ændring forbedret deres produkt fordi phenylethylamin ikke kun undertrykker appetitten, men også hæver humør.

Bivirkninger

Den mest markante forskel mellem phenylethylamin og phentermin er at phenylethylamin ikke fremkalde tolerance (dvs. du er nødt til at tage mere for den samme ønskede effekt) eller afhængighed. Men da begge stoffer handle på lignende måde påvirker neurotransmittere, kan fremkalde lignende bivirkninger, herunder sløret syn, tør mund, søvnløshed, irritabilitet, kuldkaste mave, forhøjet blodtryk, nervøsitet, træthed, forvirring, hovedpine, diarré og hududslæt. Phentermine kan også fremkalde depression, men phenylethylamin, almindeligvis anvendes til behandling af depression, gør modsat faktisk løfte stemningen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com