Hvad er fordelene ved grøn te kapsler?

07/19/2014 by admin

Hvad er fordelene ved grøn te kapsler?

Grøn te kapsler er høj i antioxidant der indeholder polyphenoler, den mest kraftfulde er epigallaokatekin (EGCG). Polyfenoler er plante-forbindelser, der har mange fordele for menneskers sundhed og ernæring.

Historie

Grøn te har været dyrkede og forbruges i Kina siden oldtiden til at øge immunforsvaret, fremme hjerte-kar-sundhed og behandle gigt.

Potentielle

Polyphenoler kan hæmme kræft celleproliferation, mindske risikoen for at udvikle blodpropper (trombose), øge stofskiftet, sænke kolesterol og blod glucose, opretholde sund cellefunktion og dræbe nogle typer af usunde bakterier.

Advarsler

Grøn te reducerer trombose via en anden mekanisme end aspirin. Hvis du tager aspirin for trombose, Erstat det med grøn te. Grøn te kapsler indeholder koffein og reguleres ikke af Food and Drug Administration.

Ekspert indsigt

National Cancer Institute offentliggjort en undersøgelse, der hævder, at regelmæssig grøn te forbrug kan reducere dine chancer for at udvikle spiserøret kræft med op til 60 procent.

Fordele

Grøn te kapsler har alle fordelene ved grøn te uden at skulle tage sig tid til at brygge mange kopper dagligt. Omkostningerne ved grøn te kapsler er relativt lavt; websites liste en 60-kapsel flaske for under $10.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com