HGH piller vs injektion

09/16/2016 by admin

Den menneskelige væksthormon er anerkendt af den medicinske samfund er en foreskrevne syntetisk stof administreres via injektion. Menneskelig vækst piller--- eller "menneskelig vækst releasers," har som de kaldes undertiden at når bliver markedsført som et sammenligneligt alternativ til injektioner--ikke haft deres påstande om videnskabeligt valideret, ifølge Mayo Clinic.

Human Growth Hormone defineret

Når hypofysen, placeret i bunden af den menneskelige hjerne fungerer korrekt, oplever en individuel normal barndom vækst ud over orgel og væv vedligeholdelse, der er brug for i voksenalderen. Men når denne ært kirtel ikke virker korrekt, mange vigtige vækst processer er påvirket eller standset helt.

HGH leveringsmuligheder

I øjeblikket er kun foreskrevne HGH injektioner godkendt af Food and Drug Administration i behandlingen af menneskelig vækst problemer. Piller og sprays har fremmet online, men i 2009 er ikke blevet godkendt af FDA eller godkendt af de fleste forskere i den medicinske samfund, som hævder de samme fordele som ordineret HGH injektioner. Nogle hævder også anti-aging fordele. Federal Trade Commission udstedt en forbruger advarsel i juni 2005, sætte spørgsmålstegn ved de markedsføring påstande om hvad det omtales som "bedrager" ikke-receptpligtige HGH narkotika.

HGH piller og FTC

FTC udtalte i denne udgivelse, at kun HGH i foreskrevne injektion form var blevet godkendt til brug af FDA. Derudover var FTCsaid recept injektion form kun godkendt af FDA til brug som en vækst hormonbehandling---ikke som en anti-aging behandling, der bliver fokus på nogle baby boomers søger stof i enhver form.

FTC tilføjet, piller eller sprays solgt over-the-counter måske tout HGH-lignende fordele, men ingen sådanne påstande er blevet gjort til--- eller godkendt eller støttes af---FDA.

HGH piller

I en sundhed artikel om online hjemmeside, CNN.com offentliggjort i maj 2007, blev det fastslået, at eventuelle påstande om fordelene ved piller, spray eller andre former for HGH---end injektioner---ikke er gyldig, da HGH ikke kan anvendes med succes af kroppen medmindre det administreres via injektion.

HGH injektioner

Foreskrevne HGH injektioner har evnen til at støtte unge og voksne, der lider af unormal menneskelig vækst ophør eller aftagende. Sådanne personer kan nyde en stigning i nødvendige knogletæthed samt muskelmasse og organer og væv vækst. Desuden en øget evne til at udføre fysisk motion og reduktion af kropsfedt har været dokumenteret i ældre voksne, der modtager disse injektioner.

Men selvom disse fordele kunne tjene til at gøre en aldrende person som ønsker at få HGH injektioner, dette stof kun for humant væksthormon terapi behov er blevet godkendt af FDA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com