Skadelige virkninger af brugen af polyethylenposer

10/06/2011 by admin

Skadelige virkninger af brugen af polyethylenposer

Polyethylenposer, almindeligvis kendt som plastikposer, er populære emballagematerialer. De er så billigt og bekvemt, at de fleste husstande bruger dem. Polyethylenposer har dog nogle skadelige virkninger.

Fare for børn

Polyethylenposer kan være farligt for børn. Ifølge U.S. Consumer Product Safety Commission, hvert år ca. 25 børn i USA kvæle på grund af plastikposer. Der er derfor mange polyethylen poser producenter udskrive frivillige kvælning advarsler, som "denne taske ikke er et legetøj."

Henkastning miljø

Når polyethylenposer bruges, gøre de ofte deres vej til gaderne, strande og vandveje. De kuld miljø. Når polyethylenposer er brændt, de producere giftige dampe og forurener luften.

Fare for dyr

Marine dyr sluge plastikposer, fejl dem for mad, og dø. Selv efter dyr organer nedbrydes, plastikposer forblive intakt, og et andet dyr kan komme til skade. Plastikposer er næsten ikke bionedbrydeligt, da de ikke nedbrydes i løbet af tidsrummet af menneskeliv. Polyethylenposer bryde i sidste ende i små partikler der ligner plankton, en af de vigtigste animalske fødevarer kilder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com