Tegn & symptomer på et forkølelsessår i øjet

12/01/2010 by admin

Tegn & symptomer på et forkølelsessår i øjet

Forkølelsessår er resultatet af herpes simplex virus. Et udbrud mest almindeligt årsager vabler som forkølelsessår omkring næse og mund, men lejlighedsvis blærerne vil påvirke øje. En forkølelsessår i dit øje skal behandles omgående, da det kan resultere i ardannelse, kan skade synet, så det er vigtigt at genkende symptomerne hurtigt.

Rive

Et fælles tegn på en herpes virus forkølelsessår i øjet er overdreven tåreflåd. Herpesvirus er en viral infektion, forårsager kroppen til at udskille højere niveauer af slimhinderne. Vores øjne rive naturligt for at fjerne fremmede stoffer fra regionen okulær så kronisk rive vil være resultatet af en herpes virus forkølelsessår til at fjerne overskydende slim.

Rødme og Inflammation

Herpes virus blister denne form i øjet til at oprette forkølelsessår kan forårsage rødme og inflammation. Sclera del af øjet, som er den hvide del, vil generelt blive lys pink til mørk rød afhængigt af irritation. Sclera, øjenlåg og øjet rand kan også blive røde og synes at være betændte og hævede.

Sløret syn

Betændelse og overskydende Slim stede i øjet kan ofte resultere i sløret syn. Betændelse kan også være en faktor i fordreje vision evne, så hvis du er tilbøjelig til herpes virus forkølelsessår udbrud, sløret syn og øjenirritation kan være et tegn på at et udbrud forekommende.

Smerter og ubehag

Alle symptomer på et forkølelsessår i øjet kan forårsage samlede smerte og ubehag. Dit øje er sandsynlig at blive bud og smertefuld at røre, og du kan endda erfaring smerte med regelmæssige blinker. Smerter og ubehag i øjet bør aldrig blive ignoreret, hvad enten det er fra en herpes virus forkølelsessår eller ej, så søge lægehjælp ved det første tegn på konsekvent smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com