Fordele af progesteron creme

09/16/2016 by admin

Progesteron er en kønshormon, østrogen og testosteron. Kroppen naturligt producerer dette hormon i æggestokkene eller testiklerne med mindre mængder af binyrerne. Dens primære funktion hos kvinder er at forberede kroppen for graviditet og opretholde drægtighedsperioden, når det er sket, men det også regulerer menstruation og arbejder sammen med østrogen at afbalancere det endokrine system. Progesteron spiller en mindre rolle for mænd som en forløber til cortisol og moderator af andre hormoner. Kvinder ofte kan drage fordel af brugen af progesteron creme, ifølge forfatter og læge John R. Lee.

Funktion

I en normal menstruationscyklus, østrogen dominerer den første halvdel (fra dag ét af dine periode til ægløsning) og progesteron dominerer den anden halvdel. Østrogens vigtigste opgave er at få celler til at formere sig, mens progesterons rolle er at en værge, så at sige, for at sikre at cellerne dør naturligt og fortsætte den cyklus, dermed holde balance. Når østrogen går enstemmigt, fordi progesteron er for lavt, kan der forekomme sådanne betingelser som præmenstruel syndrom (PMS), endometriose, fibromer og endog kræft.

Fordele

Virkningerne af progesteron i kroppen er talrige. Ifølge Lee, de omfatter: beskyttelse mod bryst fibrocysts, brug af fedt til energi, en naturlig diuretikum, en naturlig antidepressivum, fremmer normale søvnmønster, nedsætter hedeture, normaliserer blodsukkeret, normaliserer blodpropper, genskaber normal libido, gendanner korrekt celle ilt niveauer, hjælper med at forhindre bryst og endometriecancer, stimulerer ny knogle dannelse, forhindrer autoimmune sygdomme, og det er nødvendigt for overlevelse af embryoet.

Identifikation

Når en kvinde når overgangsalderen eller endda perimenopause, den fase, der fører op til ophør af menstruation, æggestokkene bremse og derefter indstille ægløsning. Uden ægløsning producerer ikke æggestokkene progesteron. Andre faktorer af lav progesteron niveauer kan være dysfunktionel follikler miljømæssige xenoestrogen eksponering, ernæringsmæssige mangler, dårlig kost og stress. For lidt progesteron fører til østrogen dominans og dermed hormonelle ubalancer som PMS, som godt som typiske menopausale symptomer som hedeture, nattesved og humørsvingninger.

Løsning

Hvis din krop er i stand til at producere tilstrækkelig progesteron, så er tilskud tilrådeligt forlader østrogen enstemmigt som fører til et væld af sygdomme og problemer. Fordi progesteron creme er oliebaseret, Lee sagde i sin bog "Hvad den læge kan ikke fortælle dig om overgangsalderen," den mest effektive måde til at absorbere det er transdermalt, eller gennem huden, snarere end at tage en pille, mundtligt eller via injektion. Både menopausale kvinder, og dem, der stadig ægløsning, men lider af PMS symptomer eller fibroid cyster kan sikkert tage denne creme. Typisk anvende du det på din hud under din luteal fase, to uger fra ægløsning til starten af din menstruation, i doser, der efterligner din krop normalt ville producere. Inden for tre måneder eller så bør du begynde at se resultater.

Advarsel

Når du vælger en supplerende progesteron creme, være sikker på at det er naturlig, ikke syntetiske. Syntetiske cremer kaldes gestagener, som har nogle af fordelene ved naturlige progesteron, men mange uønskede bivirkninger, at progesteron ikke, Ifølge National Institutes of Health.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com