Hvordan USA Er Going grøn

02/08/2016 by admin

Hvordan USA Er Going grøn

Global opvarmning er vokset til et stort og vigtigt problem i hele verden. Optag hedebølger og truede isbjørne er kun et par grunde Hvorfor folk betaler opmærksomhed. USA tager mange grønne initiativer til at reducere sit carbon footprint.

Biobrændstof

Biobrændstof repræsenterer en ændring, der gøres i hele landet. Landmændene vokser ekstra majs og afgrøder (som søde kartofler) til at konvertere til brændstof. I April på Colorado's Stratton Equity Coop Station, blev den første blender pumpe indført. Dette er først af ni pumper, der vil give den almindelige offentlige adgang til sådanne brændstof. I 2008 solgt biodiesel alene (en form for biobrændstof) over 700 millioner gallon i et år.

Vedvarende energi

Obama administration er at skubbe til landet for at blive mere energi uafhængig med vedvarende energikilder. Vind og sol gårde dukker op over hele landet. Dette skyldes, at energiselskaber skal have mindst 30 procent af energi fra vedvarende energikilder inden 2020, ifølge så særlige statslige love. (Dette krav varierer fra stat til stat.)

Tilskud

Tilskud er tilgængelige via den amerikanske regering til at hjælpe små virksomheder gå grøn. For eksempel, kan landmænd og små virksomheder i landdistrikterne ansøge om lavt forrentede lån til at bruge til at bygge vindmøller eller at skifte over til energieffektive apparater og systemer gennem USDAS landdistrikter energi for America program.

Genbrug

Ifølge America genbruger dag genbruger amerikanske husholdninger 33 procent af deres affald fra 2010. Dette antal er næsten fordoblet i de sidste 15 år. Mange byer og byer kræver borgere til at genbruge. Genbrug er afhentet fra hjem og skal adskilles af typen af produkter. Dem der ikke genbruge hvor der er en lov idømmes bøde. Også, grupper som holde America smukke arbejde at hjælpe Fællesskaber oprettet genanvendelse programmer og holde America ren. I 2009 genvundet holde America smukke mere end 14,500,000 pounds af aluminium og stål alene.

Afhængighed

Going grønne er ikke den nemmeste opgave i Amerika, fordi landet er olieafhængige. USA tegner sig for 25% af verdens daglige olie skik. Denne afhængighed har ikke kun ført til en overdreven brug for olie, men krige om olie i Mellemøsten og en række af olieudslip såsom BP olieudslip i 2010. Disse problemer er farlige for både mennesker og miljøet i almindelighed og påvise behovet for amerikanerne at gøre en bevidst indsats for at bruge mindre olie. Energiressourcer vil ikke vare hvis folk ikke skæres tilbage deres olie brug så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com