Negative bivirkninger af rød gær ris

05/11/2012 by admin

Rød gær ris har længe været en del af traditionel kinesisk medicin. Det bruges også i mange dele af Asien som en kost korte. Rød gær ris har en række gavnlige forbindelser. Det er imidlertid en af de forbindelser, der har ført til en juridisk debat om, hvorvidt det er et supplement eller et lægemiddel. Denne sammensatte, monacolin K, har vist sig at have negative bivirkninger.

Definition

Rød gær ris er ris, der er blevet fermenteret af røde gær (Monascus purpureus); Det er dyrket på hvide ris. Det har været anvendt i traditionel kinesisk medicin siden 800 e.kr., primært til hjerteproblemer. Rød gær ris indeholder flere forbindelser, der er efter sigende i stand til at sænke kolesterolindholdet i blodet. I dets pulverform er det også brugt som mad.

Er det et lægemiddel eller et Supplement?

Ifølge Mayo Clinic indeholder rød gær ris en række stoffer, der kan sænke kolesterol. Et bestemt stof kendt som monacolin K er den samme ingrediens findes i receptpligtig medicin, lovastatin (Mevacor).

Bruger

Rød gær ris bruges til at sænke din samlede kolesterolindholdet i blodet, din low-density lipoprotein/LDL ("dårlige kolesterol") niveau og dine triglycerid niveau. Primære også tyder på at det kan tilbyde kardiovaskulære fordele, forbedre blodgennemstrømningen og hjælpe diabetikere.

Negative bivirkninger

Bivirkninger omfatter mild hovedpine, ubehag i maven, muskelsmerter, astma, halsbrand, gas, oppustethed og nyreproblemer. Som lovastatin interagerer rød gær ris kan med andre lægemidler kan forårsage muskel opdeling og nyreskader. Taget med aspirin eller antikoagulanter, kan rød gær ris øge risikoen for blødning.

Advarsel

U. S. Food and Drug Administration regulerer ikke strengt urter og kosttilskud. Hvis du tager andre stoffer, urter eller kosttilskud, konsultere en læge før indtagelse af rød gær ris.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com