Alternativer til Styrofoam frokost bakker

06/11/2015 by admin

Alternativer til Styrofoam frokost bakker

Polystyren frokost bakker anvendes i skoler over hele landet, og det affald, de skaber er meget skadelige for miljøet. Polystyren produkter kræver store mængder af olieprodukter for deres oprettelse, og genanvendelse af dem producerer endnu mere forurening. Magasinerne, selv kan tage hundreder af år bionedbrydes, forårsager mere forurening i processen. Heldigvis der findes alternativer til polystyren frokost bakker.

Plast frokost bakker

Udskiftning af polystyren frokost bakker med genanvendelige plast bakker er en nem måde at finde et alternativ til de skadelige frokost bakker sædvanligvis anvendte. De plastik bakker er vaskbart og kan bruges flere gange i år, i modsætning til de polystyren bakker, der kan kun bruges én gang før smides væk. Plastik bakker kan være dyrt, men engangs omkostningerne ved at bruge magasinerne opvejes af de miljømæssige omkostninger ved hjælp af polystyren bakker.

Sukkerrør bakker

Bionedbrydeligt bakker er tilgængelige, fremstillet af pressede sukkerrør. Disse bakker er dyrere end polystyren bakker, men de kan genanvendes og bortskaffes nemt. Men behøver et separat bortskaffelsesmetode skal sættes på plads for at få bakker til en facilitet, hvor de vil nedbrydes ordentligt. Disse bakker nedbrydes ikke altid i deponeringsanlæg fordi de ikke i kontakt med gavnlige bakterier der, ifølge til Green Living Tips.

Trayless måltider

Ifølge Bonner Springs, kan at vælge en dag ud af hver uge at bruge paptallerkener eller poser til at servere mad fungere som et alternativ til polystyren bakker. Selvom denne løsning indebærer stadig brug af magasinerne, kan fjerne dem for 20 procent af året beløbe sig til en kæmpe besparelser i omkostningerne og den miljømæssige. Bonner Springs studerende har valgt "Trayless tirsdage" at være deres bidrag til at finde polystyren bakke alternativer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com