Hvorfor opstår Hypertension?

11/09/2011 by admin

Hvorfor opstår Hypertension?

Genetiske faktorer kan prædisponere en Person til højt blodtryk

En ubehagelig sandhed er, at mange mennesker arver en høj risiko for hypertension fra deres forældre eller familiemedlemmer. Skuffende, mangel på forskning har kunnet afdække de specifikke gener, der kan forårsage forhøjet blodtryk. Hypertension er ikke sandsynligt at være forbundet med tilstedeværelsen af et enkelt, culpøs gen. Snarere spiller flere gener en polygeniske rolle ved at bidrage til en persons tilbøjelighed for højt blodtryk. I de seneste år, har genetiske forskere opdaget en stærk association mellem hypertension og gen REN, som er en vital komponent i renin-angiotensin-aldosteron-systemet.

Forhøjet natrium niveauer kan bidrage til nyresvigt

Salt er en vigtig del af menneskets kost. Men hvis det ikke indtages i moderate mængder, kan det være årsag til svær hypertension eller endog døden. Celler i en persons legeme kræver af natrium, der er udvundet af salt for at fungere korrekt. Sammen med kalium, natrium funktioner til støtte for ens hjerte-kar-system sundhed. Men i tunge doser, natrium kan oprette komplikation. Hvis en persons nyrerne er overvældet fra forsøg på at behandle et overskud af natrium, vil det blokere blodgennemstrømning i nærliggende områder. Som svar, vil denne person vaskulære system øge blodtrykket for at hjælpe nyrer skylle af natrium. Blodtrykket vil stige i hele kroppen som følge af denne nyresvigt eller manglende evne for en persons nyrerne til at fungere ordentligt.

Frigivelsen af Stress-hormoner stimulerer en stigning i hjertefrekvensen

Stress, kan uanset om det er positive eller negative karakter, forårsage en persons hjerte til at slå hurtigt. For eksempel, er fodboldspillere, der konkurrerer i Super Bowl ofte under en stor stress uanset om deres hold vinde eller tabe spillet. Når stresshormoner frigives, oplever fag en stramning af blodkar nær hjertet og en forhøjet puls. Stress kan endda forekomme på et cellulært niveau inde i en persons legeme i form af oxidativt stress. Denne ubalance medfører ustabile oxygen molekyler til at danne, som skabe ravage i membraner i en persons celler, undertiden skadelige DNA-oplysninger og at skabe betingelser, der kan fremme HIV replikation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com