Trandolapril bivirkninger

04/03/2014 by admin

Trandolapril er en receptpligtig medicin, der er almindeligt anvendt til behandling af hypertension, også kendt som højt blodtryk. Det er en ACE-hæmmer der fungerer ved at aktivere blodkarrene til at slappe af, hvilket resulterer i dem bliver bredere. Trandolapril også bruges også til behandling af kongestiv hjerteinsufficiens. Nogle mulige bivirkninger er forbundet med trandolapril anvendelse.

Almindelige bivirkninger

Der er en håndfuld af fælles trandolapril bivirkninger, som mange af sine brugere oplever. Disse omfatter mavebesvær, hoste, svimmelhed og diarré. Disse bivirkninger har tendens til at falme væk hurtigt, men hvis du finder dem til at være specielt langvarig eller generende, du bør advare din læge om situationen.

Alvorlige bivirkninger

Lejlighedsvis, forekommer alvorlige bivirkninger af trandolapril. Disse kræver akut lægehjælp, fordi de kan blive potentielt skadelige. De er sløret tale, ondt i maven (ofte ledsaget med kaster op og kvalme), gulsot, lavt blodtryk symptomer (som ekstrem uklarhed, svimmelhed, og passerer ud), muskelkramper eller smerter, et ben eller en arm, føle følelsesløs, tegn på infektion (som kuldegysninger, feber og langvarig halsbetændelse), uregelmæssig, langsomme eller hurtige hjerteslag, urinating mindre hyppigt, mørkere farvet urin, at have en hård tid at synke , åndenød og svaghed på den ene side af kroppen.

Allergiske reaktioner

Skadelige allergiske reaktioner over for trandolapril er usandsynligt, men de ske sommetider. Kalde for akut medicinsk hjælp, hvis de opstår. Nogle tegn på allergisk reaktion er abnorm hæshed, brystet følelse underligt stramme eller tunge, udslæt, problemer med vejrtrækningen, nældefeber og kløe.

Medicinske tilstande

Når man overvejer at tage denne medicin til at behandle din højt blodtryk, er det meget vigtigt at du informerer din læge om din sygehistorie og nuværende medicinske tilstande, som disse kunne kræve nogle særlige test eller dosering ændringer. Din læge skal vide hvis du er allergisk over for nogen ACE-hæmmere (såsom captopril og perindopril enalapril), og især hvis du har eller har haft diabetes, lever-eller nyresygdom, kongestiv hjerteinsufficiens, hjertesygdomme eller enhver form for bindevæv sygdom (såsom lupus, Marfan syndrom og reumatoid arthritis).

Overdosis

Overdosis af trandolapril kan være meget skadeligt. Dette er grunden til, hvis du er bekymret for, at du kunne have taget for meget af medicinen, du skal søge akut lægehjælp. Nogle tegn på trandolapril overdosering omfatter svær svimmelhed eller svimmelhed og passerer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com