Generelle krav til at være en AHA & ACL'ER instruktør

09/16/2016 by admin

Generelle krav til at være en AHA & ACL'ER instruktør

American Heart Association (AHA) giver et kursus i avancerede hjerte livsopretholdende (ACLS) til at uddanne og certificere enkeltpersoner i akutte, livreddende teknikker for mennesker, der lider et hjertestop. Instruktører har mandat til at opfylde visse krav skal ACL-certificeret af AHA.

Core instruktørkursus

Før en person kan blive en ACL'ER instruktør, skal enkelt fuldføre Core instruktør kursus (CIC). Kurset kan tages online, cd-rom fra AHA projektmappe eller i en instruktør-ledede klasseværelset-baserede kursus. Kurset omfatter undervisning i grundlæggende uddannelse procedurer af AHA. En person, der søger for at tage CIC skal først gå til en AHA Training Center i området.

Avancerede hjerte livsopretholdende

Efter at have afsluttet CIC, kan en kandidat derefter tilmelde ACL'ER kursus blive certificeret i det pågældende program. Endt kursus kræver, at en studerende: deltage i alle klasser, instruere en gruppe på begrebet team gennemføre en peerevaluering af en anden student ved hjælp af Megacode gennem en færdigheder test tjekliste og vellykket oprydning af en anden student.

Overvågning

Instruktører, der har gennemgået både CIC og ACL'ER skal overvåges i klasseværelset af en instruktør, der allerede er certificeret. Denne instruktør vil foretage en grundig undersøgelse ifølge AHA standarder og vil give det sidste ord på de færdigheder og evner af instruktøren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com