Hvordan påvirker Zebra muslinger mennesker?

06/13/2011 by admin

Hvordan påvirker Zebra muslinger mennesker?

Kig rundt på enhver strand, pier, lighthouse, dock, båd lanceringen eller campingpladsen og du er tilbøjelige til at se et tegn, der beskriver farerne af zebra muslinger til den båd du er lanceringen, de fisk, du ønsker at fange og selv molen du står på. Zebra mussel kontaminering af nordamerikanske søer og floder er en trussel mod indigene arter, industriel produktion og weekendtur til stranden. Omkostningerne ved at fjerne dyret er høj og omkostningerne ved ikke at fjerne dem er endnu højere.

Hvad er en Zebra musling?

Zebra musling (Dreissena polymorpha) er en ferskvands bløddyr, der har invaderet nordamerikanske vandveje. Det er opkaldt efter den stribede mønster findes på den musling shell. Det menes, at arterne først blev transporteret til Nordamerika i 1988, fanget i ballast af et skib, der kommer fra Europa. Frigivelse af den musling-forurenet ballast i de canadiske farvande i Lake St. Claire indførte arter til kontinentet.

Problemet

I løbet af ungdomsårene, zebra muslinger er i stand til at svømme og kan transporteres langt ind i de indre vandveje af strømninger i søer og floder, fremskynde udbredelsen af art. Da de når voksenalderen tillægger muslingerne hårde overflader med en multi-threaded organ kaldet en byssus. Zebra muslinger knytte sig til økologisk og menneskeskabte genstande, forvolder skade på objekterne og negativt påvirker økosystemet de invaderer.

Industri

Menneskeskabte objekter forstyrret af udlæg i zebra muslinger vifte fra vand indtagelse rør fører til fabrikker og hvor de smalle passage og begrænse vandstrømmen, til både indhaling last gennem søer og floder, hvor de skaber træk på deres træk eller motor, fører til overophedede motorer og lignende problemer.Zebra muslinger har været kendt for at øge sikkerhedsrisici. De kolonisere på navigations bøjer i tallene stor nok til at synke dem, såvel som andre vandbaseret strukturer som dokker og moler. Udlæg i zebra muslinger forværres materialer så stærk som træ, stål og beton.

Rekreation

Effekten af zebra muslinger på rekreativt fiskeri har været negative. Ændringer i fiskebestanden er blevet registreret som følge af den øgede konkurrence for fødevarer i økosystemet.Strande som et rekreativt stikkontakt også i fare, som muslinger hober sig op på svømning områder, oprettelse af et tæppe af skarp skaller.

Hjemmehørende arter

Zebra muslinger invasion er en trussel mod indigene arter populationer af søer og floder. Muslingen knytter sig til andre dyrs skaller i livstruende numre. Kolonisering på muslinger kan være så stor, at de indfødte mussel ikke kan åbne for fodring. Andre arter, der trues på denne måde omfatter krebs og skildpadder.Satsen for filter fodring af zebra mussel truer også livet af hjemmehørende arter, der er afhængige af de sedimenter, der flyder i vandet.

De finansielle omkostninger

At fjerne zebra muslinger fra en struktur eller indtagelse rør er næsten umuligt med den nuværende teknologi. De mest almindelige omkostninger afholdt af planter og andre berørte faciliteter er fra eftermontering de ramte områder af anlægget. Kernekraftværker produktomkostningerne højeste som deres behov for frisk vand i produktion af energi er den største, efterfulgt af industrianlæg, fossile kraftværker og vandrensning faciliteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com