Laks olie kosttilskud, som er godt for huden

04/23/2010 by admin

Laks olie kosttilskud, som er godt for huden

Laks olie kosttilskud er doser af olie udvundet af laks i væske eller pille form, der er udarbejdet til forbrug. Selvom du kan indtage olien ved at spise laks, kan du hente de ernæringsmæssige egenskaber ved at tage laks olie kosttilskud.Det er almindeligt kendt, at fiskeolie er sundt og godt for huden.

Fordele

Laks olie kosttilskud har mange sundhedsmæssige fordele. Ifølge sund til-skincare.com indeholder laks olie omega-3 fedtsyrer. Den menneskelige krop producerer ikke naturligt omega-3 fedtsyrer findes i laks olie. Healthy-skincare.com explains that the fatty acids found in salmon oil improves the skin; olien mindsker tilstoppede porer, reducerer inflammation i kroppen, der fører til hudskader, reducerer tørhed og relaterede problemer og forbedrer elasticitet. Fedtsyrer skabe sunde cellemembraner; de holde skadelige stoffer ude af celler samtidig med at vigtige næringsstoffer i. Fedtsyrer spiller en vigtig rolle i at forbedre hud og bevare sin sundhed.

Typer

Enhver god, kvalitet laks olie har de samme fordele som en anden. De essentielle fedtsyrer i olie er hvad der holder huden sund. Mens spise laks er en direkte måde at indtage laks olie, er det nok ikke realistisk for en person at spise laks på daglig basis. Laks olie kosttilskud kommer i pilleform og flydende form. Pilleform kommer i en softgel. Væsken kommer i en flaske. Du kan tage pillerne lettere end flydende, hvis du er på farten. Væsken er nyttig ved tilføjelse Lakseolie til fødevarer.

Hvad gør det godt?

Den renere og mindre raffineret tillægget er, jo mere effektiv den ernæringsmæssige indhold er. Som forklaret på MayoClinic.com, indeholder nogle arter af fisk forureninger, der kan være skadelig; farlige tungmetaller herunder kviksølv ophobes i fiskekød. MayoClinic.com hævder, at selv om forurenende stoffer kan være til stede i kød, olie kosttilskud synes at indeholde meget lidt kviksølv; Derfor, kosttilskud er generelt sikker. Find olie fra fisk taget fra rent vand. Healthy-Green-Lifestyle.com states, "It is important to choose wild, not farmed, salmon because farmed salmon are raised in pens, are artificially colored, and may contain toxic levels of industrial chemicals."

Køb

Prisen kan forekomme høje, men husk du køber svarende til en måned eller to værd af olie. De bedste steder at kigge efter laks olie kosttilskud, som er godt for huden er online supplement forhandlere, hele fødevarer butikker med et supplement Institut, supplement og vitamin butikker og helsekostforretninger. Gøre forskning for at finde et bestemt mærke og prispunkt, der virker for dig.

Overvejelser

Hvis du er bekymret over den potentielle smag eller lugt af laks olie kosttilskud, kigge efter en sort, der siger "ingen bøvs" på flaske til at forhindre en fisk smag og gas. For vegetarer, overveje andre kilder til omega-3 fedtsyrer som hør olie. Hvis du vil beholde den laks olie frisk, find kosttilskud sælges i uigennemsigtig eller mørke beholdere til beskyttelse mod skadelige lys, holde Lakseolie supplement ved den anbefalede temperatur, og se efter laks olie kosttilskud, der er blevet udvundet ved hjælp af en "koldpresset" metode. Metoden koldpresset bruger ikke varme, og derfor forstyrrer ikke integriteten af næringsstoffer i olie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com