Sådan opbevarer Polyester harpiks

09/20/2010 by admin

Sådan opbevarer Polyester harpiks

Polyester harpiks er kulbrinte kæder dannet af syrer og sukker alkohol. De har mange anvendelsesmuligheder, men er ikke generelt egnet til hjemmet brug. De kan danne en selvklæbende stærk nok til at binde komponenter af en bil Glasfiber krop sammen. De kan også oprette en lækagesikre fugemasse anvendes til bådene. Selvom polyesterharpikser er nyttig på mange måder, kan de også være farligt, hvis du ikke gemmer dem korrekt.

Instruktioner

• Vælg et lagerområde til polyester harpiks. Området skal være ude af direkte sollys og væk fra alt, der kan antænde flygtige harpiks (en brandsikker kabinet er den bedste valgmulighed). Det opbevares under lås og slå, hvor ingen børn vil have mulighed for at lægge deres hænder på harpiks.

• Label objektbeholderen harpiks som meget brandfarlige. Dette vil advare enhver, der forsøger at bruge den polyester harpiks.

• Dække beholderen, der huser din polyester harpiks med en polyurethan ark. Harpiks kan forblive udsættes for åben himmel, men ark af polyurethan vil reducere risikoen for spild.

• Ren enhver polyester harpiks udslip med en absorberende klud. Efterlad ikke spild uden opsyn i din lagerfacilitet. Blød klud med vand, før du bortskaffe det.

• Fastholde en lav temperatur (mindre end 68 grader Fahrenheit) i oplagringsanlæg. Den lave temperatur bevarer harpiks i en længere periode. Men du bør aldrig gemme harpiks i mere end seks måneder.

Tips & advarsler

  • Brug handsker når du håndterer polyester harpiks. Vask grundigt hvis nogen polyester harpiks kontakter din hud. Selv på din krop er det stadig et meget brandfarligt stof.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com