Hvad er fordelene ved yoghurt ost?

05/18/2012 by admin

De sundhedsmæssige fordele af yoghurt ost eksisterer, fordi det indeholder næringsstoffer, såsom protein, calcium og probiotika. Disse næringsstoffer assist funktion af forskellige interne systemer i kroppen. Yoghurt ost er et alternativ for mennesker, der ønsker disse næringsstoffer og tabe sig på samme tid. Folk laver hjemmelavet yoghurt ost for at sikre de har friske forsyninger af denne ernæringsmæssige kraftcenter.

Hvad er yoghurt ost?

Yoghurt ost, en cremet hvid ost, kommer fra drænet flydende Valle. Valleprotein, stammer fra yoghurt, producerer kvalitet protein, og selvom det er et biprodukt, mælk, det indeholder ikke en masse af laktose. Yoghurt ost, en all-naturlige fødevarer, er fedtfattig og natrium og har en rig smag. Alsidigheden af ost, yoghurt giver mulighed at fungere som en erstatning for krydderier, såsom mayonnaise, og det absorberer smag af fødevarer, blandet med det.

Laktose Intolerance

Yoghurt ost fordele mennesker lider af laktoseintolerans, en tilstand, hvor mennesker ikke kan fordøje lactose, sukker der forekommer naturligt i mælk. De nationale Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme siger at laktose intolerante mennesker lider af fordøjelses problemer, såsom diarré, gas, oppustethed, kramper. Selv om folk, der er laktose intolerant ikke kan fordøje de fleste mælk og mejeriprodukter, give de aktive kulturer afledt af yoghurt ost dem med deres daglige værdier af calcium.

Osteoporose

Laktoseintolerans hos nogle mennesker fører til andre sundhedsmæssige problemer på grund af calcium mangler. En af disse betingelser omfatter osteoporose, en tilstand, der forårsager knoglerne til at tynde. Udtynding knogler efterlader folk modtagelige for knoglebrud, især i aldrende kvinder. Det nationale Institut for gigt og bevægeapparat og hudsygdomme citerer en undersøgelse at links laktose intolerance og osteoporose. Selv om forskerne nået varierende resultater, mange resultater at mennesker med laktose intolerance har højere risiko for at få knogleskørhed. Fordelene ved yoghurt ost nemlig folk hvem ikke kan forbruge mælk får deres daglige tilførsel af calcium.

Vægttab

University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas hedder det, at mennesker, der spiser høje niveauer af calcium gemme mindre fedt i deres organer. Calcium rejser stofskifte, som hjælper folk med at brænde kalorier. Yoghurt ost fordele folk tabe sig eller forsøge at opretholde deres vægt på grund af sine mange anvendelser. Dieters kan erstatte yoghurt ost som en spredning på kiks og ristet brød. Blande yoghurt ost med urter og krydderier, skaber en unik, fedtfattig dukkert eller topping for bagte kartofler i stedet for opfedning creme fraiche.

Produktion af ost, yoghurt

Mennesker køber yoghurt ost på helsekost butikker eller online-butikker, der specialiserer sig i sunde produkter. Men folk, der ønsker at opleve fordelene ved yoghurt ost kan gøre dette for sig selv. At gøre yoghurt ost, hæld en beholder med almindelig fedtfri yoghurt i en ostelærred eller kaffe filter foret si. Lad indholdet hæld vandet i en skål. Dæk skålen og lad sæt i køleskabet natten over. Den yoghurt konsistens ligner blød flødeost. Folk kan også købe en Cuisipro Donvier yoghurt ost Maker, som indeholder si og skål i en.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com