Liste af grøntsager, der fremskynde stofskifte

05/15/2012 by admin

Liste af grøntsager, der fremskynde stofskifte

Folk kan tabe sig i et meget hurtigere tempo af fordøje hvad naturen allerede giver. Undersøgelser har vist, at visse grøntsager øge en persons stofskifte med deres iboende egenskaber, såsom protein, fibre og kalcium. At have et højere stofskifte sats kan hjælpe dig med at undvige sundhedsspørgsmål som diabetes og fedme. Også, blot at spise disse fødevarer vil spare dig penge ville du have bruger på dyre kosttilskud og vitaminer til at forbrænde fedt.

Spinat

Popeye, en berømt tegneseriefigur, bruges spinat til at hjælpe ham med at vinde dag og redde sin pige, Olive Oyl. I virkeligheden, har ernæringseksperter fundet, at spinat er en metabolisme booster, da det har en tæt koncentration af calcium og vitamin B. spinat er også en stor kilde til fiber, hvilket gør den menneskelige krop forbrænder kalorier i et hurtigere tempo. Denne grønne blad grøntsag er også udstyret med store mængder af jern, kalium, vitamin C og magnesium. Mennesker også spise spinat for dets antioxidanter, som kan være afgørende i at reparere revet muskler. Brug denne grønne blad grøntsag i salater eller sandwich i stedet for salat, og tjene det i en række forskellige forretter, såsom spinat dip.

Cayenne peber

Dette flammende, rød vegetabilsk stammer fra fransk Guinea--det er opkaldt efter by i dette land-- og er en kilde til høj stofskifte på grund af sine thermagenic egenskaber. Når du har indtaget en cayenne peber, egenskaberne thermagenic opvarmer din krop, som til gengæld bruger kalorier for at køle dine krop. Folk bruger også en drink sammenkog af cayenne peber, i pulverform, og citronsaft brænde fedtvæv og øge deres stofskifte. Cayenne peber er også en høj koncentration af fiber, der får kroppen til at forbrænde kalorier. Et ord af forsigtighed; undersøgelser viser at folk allergisk over for kiwier, bananer og avocadoer kan også være allergisk overfor cayenne peber.

Sorte bønner

Stammer fra latinamerikanske lande, såsom omkostninger Rica og Nicaragua, er sorte bønner til gavn for mennesker, der ønsker at øge deres stofskifte, på grund af dens fibre og protein egenskaber. Fiber egenskaber forårsage kroppen til at forbrænde kalorier på en højere sats, mens proteiner er svært at fordøje, hvilket gør kroppen bruge flere kalorier. En anden virkning af sorte bønner, på grund af sin fiber, er at det gør du føler dig fyldigere i længere perioder. Latin og Cajun restauranter tjener ofte disse bønner som side elementer, og du kan finde dem i købmandsforretninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com