Staphylococcus Aureus implantat infektion

11/14/2012 by admin

Staphylococcus Aureus er en meget almindelig og potentielt livstruende infektion blandt mennesker. Staph kan være fundet bosat uskadelig på huden og kan indføres i en operationsstedet uforvarende.

Hvad er implantat infektion?

Implanterede enheder bruges til at kontrollere smerter, visse kropsfunktioner og forbedre livskvaliteten. Disse enheder bliver forurenet med Staphylococcus Aureus og føres ind i kroppen, når enheden er kirurgisk indført.

Kendte behandlinger

Staph infektioner er notorisk resistente over for antibiotika behandlingsformer og skal forvaltes med aggressive behandlinger. Rifampin er en kendt antibiotikum, der kan bruges til at styre implantat infektioner.

Kombination behandlinger

Linezolid er også bliver brugt med succes, når Rifampin undlader at behandle implantat infektioner. Dette stof kan bruges alene eller i kombination med Rifampin til behandling af infektion.

Fordele ved kombinationsbehandling

Undersøgelser viser, at kombinationsbehandling forhindrer fremkomsten af resistente bakterier, der ofte opstår når Rifampin alene bruges til at behandle quinolon resistente MRSA stammer.

Resultatet

Kombinationsbehandling viser også en 50-60 procent højere samlet dræbe sats end når Rifampin bruges alene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com