Hvad genbrug?

03/30/2013 by admin

Hvad genbrug?

De første kendte bestræbelser på genanvendelse begyndte i Kina omkring 100 e.kr. når papir blev opfundet ved hjælp af gamle klude, slidte fiskenet og plantematerialer. At genanvendelse indsats var engageret i at opfinde noget og havde intet at gøre med miljøet. En anden velkendt genanvendelse indsats også havde intet at gøre med miljøet, men med vindende Verdenskrig når skrot metaller blev indsamlet til at smelte til krigsindsatsen. Genbrug indsats i dag, mens metoderne er ens, er gået ud over de tidligere indsats.

Historie

Den moderne genanvendelse bevægelsen begyndte i slutningen af 1960 ' erne af modkultur--den samme folk hvem etableret den første jordens dag overholdelse i 1970--som reaktion på smid væk samfundet amerikanske var blevet i 1950erne og tidlige 1960s.

Funktion

Formålet med genanvendelse er at forhindre affald af alle slags fra at gå ind i affaldsstrømmen, der ender i deponier og vandforsyningen.

Typer

Genanvendelse indsats har været etableret for plast, metaller, aviser, pap, papir, elektronik, madaffald og mange andre genstande og stoffer.

Metode

Den grundlæggende metode til genanvendelse er at reducere materialer tilbage til deres oprindelige form at omarbejde, remold og omforme dem til nye former. For eksempel er metal smeltet og genskabt i nye metal containere og andre objekter.

Andre metoder

Andre måder at genbruge omfatter at tage oprindelige elementer og bruge dem til noget andet. For eksempel brugt mad containere kan vaskes og genbruges som opbevaringsbeholdere for fødevarer vokset i haven eller at starte sætteplante planter i huset i løbet af vinteren. Det endelige resultat er det samme som traditionelle genvinding--at holde beholdere ud af lossepladser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com