Hvordan til at identificere piller

09/16/2012 by admin

Hvordan til at identificere piller

Hvad er at pille? Du har fundet en uidentificeret medicin tablet eller kapsel i Rejsetaske, og du ikke er sikker på, hvad det er.

Eller du fandt noget i lommen på dit barns jeans, og han siger, "det er ikke noget". Er det?

Det er muligt at identificere lægemidler og skelne reklame narkotika fra ulovlige stoffer. Her er hvordan man finder ud af, hvad den ukendt pill virkelig er.

Instruktioner

Bede en professionel

Din sikreste kilde til oplysninger er din farmaceut eller læge. Bringe enhver uidentificerede medicin eller piller til dem for en positiv ID. De kan gøre brug af professionelle referencer, sammen med deres egen viden og erfaring, for at identificere ukendte piller, medicin eller andre stoffer.

Gå Online

Du kan bruge guiden online pille identifikation på Drugs.com eller pille id på RxList.com. Indtast den pille form, farve, og nogen at identificere bogstaver eller tal, og trække op billeder af mulige overensstemmelser.

Kontroller med Feds

Division for Drug Information på Food and Drug Administration (FDA) kan hjælpe med identifikation via e-mail.

Send DDI dit stof beskrivelse på [email protected] De normalt reagere inden for én arbejdsdag, og kan være meget nyttigt med stoffer, der ikke dukker op i rutinemæssige pille identifikationssystemer.

Hvis det er muligt, tage et digital billede af pillerne, og omfatte, at i din e-mail til DDI.

Kontroller, om ulovlige stoffer

California Department of Justice har pille identifikation værktøjer til både medicin og street narkotika på StopDrugs.org hjemmeside (se link i afsnittet ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com