Sådan Cure genetisk sygdom

10/02/2010 by admin

Genetisk sygdom er forårsaget af genetiske faktorer snarere end en virus, sygdom eller andre fysiske problem. Genetiske sygdomme er ikke smitsom og er normalt sjældne sygdomme findes inden for en almindelig population. Genetiske sygdomme spænder fra mutationer i genet til disposition for en sygdom til arvelige sygdomme. Kurere en genetisk sygdom er aldrig let. I mange tilfælde er en kur umuligt eller uopnåelig med den tilgængelige teknologi.

Instruktioner

• Undersøgelse af sygdom. Genetiske sygdomme er gået fra den ene generation til næste eller er mutationer i generne. Finde ud af årsagen til problemet. Problemer som Downs syndrom er en mutation i DNA kromosomer hvor der er ekstra genetiske materiale. Problemer som seglcelle anæmi er forårsaget af noget skrevet i det genetiske materiale. Vel vidende, at sygdommen og årsagen er det første skridt i at gøre en kur.

• Undersøge de potentielle kur på dyr som mus. Mus har en lignende genetiske make-up til mennesker. De er normalt dyr af valg for kur undersøgelser. Flere kur i de sidste par årtier har stammede fra eksperimenter med mus.

• Tænke kreativt. Kreativ tænkning har resulteret i nogle overraskende resultater. Ifølge webstedet Care 2 brugte franskmændene en version af HIV-virus til at behandle en mand med en sjælden blodsygdom Beta-thalassæmi; kuren synes hen til arbejde. Der er risici til at tænke kreativt, men kreative tænkere er dem, der i sidste ende finde en kur.

• Anvende genterapi. Genterapi introducerer modsat af problemet for at prøve at løse problemet. Nogle genetiske sygdomme kan kureres gennem genterapi. Tilføje gener til det organ, der vil minimere eller annullere genet forårsager sygdom, såsom at tilføje en mangler genet. Det er endnu ikke en sikker kur mod alle genetiske sygdomme, men det er en potentiel helbredelse.

• Udføre eksperimenter. Aldrig bruge "kur" på et menneske, indtil det er perfektioneret og der er nok forskning at vise resultaterne. Eksperimenter på mennesker, der frivilligt. Frivillige skal kende de potentielle risici og give samtykke til eksperimentet. Når dyrs og menneskers test viser, at varen altid kur problemet, udtales det en kur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com