Hvordan man kan håndtere en deprimeret Partner

09/26/2010 by admin

Hvordan man kan håndtere en deprimeret Partner

Depression er en alvorlig tilstand, som alle kan blive udsat for i løbet af deres levetid. Det påvirker ikke kun deres egne følelser og følelser, det kan også påvirke andre omkring dem, især nære familiemedlemmer og venner. Selv om det kan være svært at have en partner, der er ramt af en depression lidelse, kan du finde måder at håndtere det samtidig også hjælpe din partner.

Instruktioner

Beskæftiger sig med en deprimeret Partner

• Lær om depression lidelse. En af de bedste ting du kan gøre, er uddanne dig selv på depressiv lidelse. Lær symptomerne på depression, årsager og de forskellige behandlinger. Forståelse af lidelse kan hjælpe dig til bedre at forstå din partner og hvad de gennemgår. Du kan finde gode informationskilder på internettet og i dit lokale bibliotek eller bog butik. Deltag støttegrupper på internettet eller i din lokale by til at tale med andre, som også beskæftiger sig med depression. Hvis din partner ikke kender meget om depression, kan dette være en god måde for dig at lære om det sammen.

• Være støttende. Når din partner er følelse nede, altid være støttende for hende. Hun kan være nødvendigt at tale om sine følelser med dig, eller måske har nogle alene tid. Du kan hjælpe hende ved at tage sig af eventuelle børn i huset eller hjælpe med gøremål omkring huset, der vil give hende tid til at gå en tur eller gøre noget for sig selv.

• Hold dig i godt humør. Lad ikke din partner depressive humør smitte af på dig. Ifølge 4therapy.com, skal du sikre din egen lykke ved at gøre tid for dig selv, om det gå ud med venner eller tage en ferie, selvom din partner ikke føler sig til tagging. Find noget, du nyder at gøre og holde gør det så at du ikke følger i din partners egen depressive fodspor. Dette vil ikke kun hjælpe dig, det vil også hjælpe din partner.

• Hjælpe din partner søge hjælp. Hvis depressionen er mere end bare en fase, opmuntre ham til at søge hjælp. En medicinsk læge eller psykolog kan bestemme hvad lidelse, hvis nogen, er til stede og ordinere medicin, der vil støtte i at stabilisere din partner stemninger. Terapi-sessioner kan også hjælpe med depression lidelse. En kvalificeret terapeut kan lære din partner til at håndtere deres følelser samtidig også lære dem måder at ændre deres måde at tænke. Det kan også hjælpe din partner til at indse, hvor depressionen kommer fra og til at håndtere situationer i deres liv, som kan være medvirkende til depression.

Tips & advarsler

  • Gøre ikke undskyldninger for din partner, det vil kun forlænge din partner fra at få hjælp, at han muligvis.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com