Hvordan man taber mave fedt samtidigt med at barnepleje

11/03/2012 by admin

Hvordan man taber mave fedt samtidigt med at barnepleje

At tabe mave fedt samtidig sygepleje en baby kan være vanskelig på grund af den høje mængde kalorier nye mødre er nødvendigt at tage. Du bør aldrig forbruge færre end 1.800 kalorier om dagen. Ifølge Waystoburnfatquickly.com, kan portion kontrol, sunde kostvaner og motion hjælpe dig med at forbrænde dine ekstra mave fedt, mens du ammer uden at såre din mælk udbuddet. Det kan tage seks måneder eller mere at tabe den ekstra vægt, du har fået mens du er gravid.

Instruktioner

• Spise ofte. Hver tre timer er ideel. Dette vil tage brodden af din appetit og kan du lettere styre de dele, du spiser. Spise en snack såsom nødder mellem måltiderne er en god måde at gøre dette. Selv hvis du ønsker at tabe mave fedt, er det vigtigt at spise nok kalorier til at holde dig sund. Amning vil forårsage du at miste omkring 850 kalorier hver dag, men du skal spise nok til at opfylde dette kalorieindhold krav såvel som af en sund kost.

• Drik så meget vand som du kan for at helt hydrat selv. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at engagere sig i en workout regime. Dehydrering kan forårsage unødig træthed. Du vil kunne fortælle, hvis du drikker nok vand af farven på din urin. Hvis det er lys gul, du er godt hydreret. Hvis det er en mørk farve, du har brug at drikke mere vand.

• Vælg fødevarer med højt i næringsstoffer og protein over fødevarer, som ikke er eller der kunne overvejes junkfood. Ikke blot vil dette hjælpe dig tabe sig, men også det vil forbedre den ernæringsmæssige værdi af din modermælk. Jordnøddesmør og mælk er eksempler på fødevarer med højt i sunde kalorier og næringsstoffer. Frugter, grøntsager og fødevarer med højt fiber er også vigtige elementer i en sund postpartum kost. Undgå fedtholdige fødevarer.

• Gøre øvelser at arbejde ud din maveregionen, eller din kerne. Simpelthen stramning dine mavemuskler regelmæssigt vil støtte i toning af muskler der. Pilates tilbyder mange effektive øvelser, der fast op din kerne. Bruge elastikker eller vægte til styrketræning, og motion med intervaller, som er høj i intensitet. Men først, konsultere din læge om, hvornår der er et godt tidspunkt at begynde at gøre disse øvelser. Afhængigt af arten af din graviditet og levering, skal du muligvis vente lidt efter levering til at begynde at arbejde ud din mave.

• Gøre cardio træning regelmæssigt. Et så simpelt som power walking træning kan føre til hurtig og effektiv vægttab hele, herunder din mave. Du kan endda gøre det mens presser dit barn i en klapvogn rundt i nabolaget. Dog virker ikke for aggressivt. Dette kan medføre unødig stress til en krop, inddrive fra graviditet og levering.

Tips & advarsler

  • Ikke Begynd en aggressiv øvelse regime straks efter fødslen. Konsultere din læge for at bestemme, hvordan og Hvornår til at fremskynde din abdominal og cardio træning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com