Hvad er virkningerne af brug af solarier?

04/14/2013 by admin

Hvad er virkningerne af brug af solarier?

Med solarier, kan kunder handle sund hud for en fashionable tan. I 2007 anvendes en anslået 30 millioner amerikanere indendørs garvning faciliteter såsom solarier. Solarier er en anden form for garvning booth, designet til at fylde huden med UV-stråler til at fremkalde hud til at producere melatonin. Melatonin bliver mørkere i huden for at beskytte det mod skader. Solarier kan forårsage betydelige hudproblemer, i modsætning til populær tro.

Misforståelser

En almindelig misforståelse er, at solarier er sikrere end garvning udenfor, ifølge den farmaceutiske selskab Clinuvel. I stedet, solarier bliver mere farlig, da virksomhederne søger at udvikle solarier, der udsender frekvenser mere nøje afstemt med naturligt sollys at fremskynde tan.

Kræftrisiko

Solarier er meget populære i USA, Australien og New Zealand. Dermatologer, kræft Rådet Australien og kræft samfund i New Zealand anbefaler dog ikke brugen af solarier på grund af deres hud kræftrisiko. Ligesom solen, kan solariet øge brugerens chancer for at få hudkræft.

Skader i huden

Ud over at forårsage kræft, solarier også skader huden og gør huden ser ældre. Solarier producerer ikke tans, der ser naturligt, i modsætning til naturligt sollys. UVA-stråling trænger de lavere lag af huden og forårsager huden til at udvikle blotchiness, rynker, Afslibning og løshed. I ekstreme tilfælde, kan UVA-stråling forårsage solskoldning. Solarier forårsage hud kløe, og tørhed. Nogle brugere udvikle endda hududslæt eller blærer. Solariet forårsager alderen hud, der er reversibel kun af kosmetisk kirurgi.

Øjenskader

Solarier kan permanent beskadige øjnene og forårsage betændelse. Solarium brugere bære ofte solbriller til at beskytte sig selv. Solarium eksponering øger risikoen for hud- og malignt melanom. Præ kræft aktinisk keratose og Bowens sygdom kan udvikle sig efter bare to eller tre års regelmæssig solarium brug. Øjet langtidseksponering til solariet forårsager grå stær, en hvid eller cremet uigennemsigtig vækst på hornhinden og squamous celle kræft.

Mest udsatte

Brugere tager antibiotika eller diuretika har en øget følsomhed til solariet og kan udvikle en smertefuld udslæt som et resultat. Solarier er meget farlige for fair-flået individer, der aldrig tan og normalt brænde. Disse individer er ofte ikke lov til at benytte solariet. Dem har under 18 år en meget høj risiko for at udvikle hudkræft, hvis de bruger solarium. En engangs-brug af solarium kan potentielt årsag melanom, men chancerne for at udvikle denne sygdom stige betydeligt med langtidseksponering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com