Homøopatiske hormon udskiftning

01/30/2013 by admin

Homøopatiske hormon udskiftning er et middel mod specifikke symptomer ledsager hormon ubalancer. Overgangsalderen, Præmenstruelt syndrom og andropause (mandlige overgangsalder) har ubehagelige symptomer, der er lettet med brugen af homøopati. Homøopati tilbyder en sikker og effektiv alternativ til medicinsk hormon udskiftning uden kendte bivirkninger eller negative interaktioner med andre lægemidler.

Ubehag

De følgende homøopatiske behandling af gener i overgangsalderen: hedeture og nat nattesved for svovl, ignatia, Lachesis Mutus (hvis hedeture synes at stamme på toppen af hovedet), pulsatilla (forekommer mere indendørs og efterlader dig kølet) og ferrum metallicum (pludselige hedeture og konsumption). Henvise til ressourcer til en større liste. Husk også at bruge kun ét middel ad gangen.

Depression og irritabilitet

For psykiske og fysiske rastløshed, generel mangel på interesse, søvnløshed, gentager sig tanker om selvmord og følelser af at være uelsket, der er en liste over retsmidler til at overveje. Et par af disse omfatter aconitum napellus arum metallicum, belladonna, chamomilla, gelsemium sempervirens og ignatia amara. Henvises til ressourcer til en mere omfattende liste.

Angst og følelser

Når dine følelser synes at være ude af din kontrol og du kan ikke lindre denne følelse af angst, vil de følgende homøopatiske hjælpe (Husk at tage kun en ad gangen for den største effektivitet). Arsenica album, chamomilla, pulsatilla og stramomium er hver gavnligt for vrede og ophidselse.

Nat svedeture og søvnløshed

De homøopatiske midler, der er anført i dette afsnit vil hjælpe med andre komplikationer samt det generelle spørgsmål om nattesved og søvnløshed. Dette omfatter, men er ikke begrænset til nux vomica, svovl, populus tremuloides, salvia, lachesis og sepia.

Overvejelser

Homøopati er en sikker og effektiv måde at behandle og kurere sygdom. Hver løsning er lavet for at tage sig af konkrete klager og hjælpe kroppen med at korrigere betingelsen. Følgende specifikke anvisninger for hver af disse retsmidler og andre du kan vælge vil sikre middel værker. Generelt indebærer brug at placere fem til seks under tungen opløses. Må ikke drikke andet end vand og brug ikke retsmidlerne, kort efter eller før du spiser. En god ventetiden er 15 til 20 minutter før og efter brug af midlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com