Retsmidler for en nødsituation refluks angreb

11/21/2012 by admin

Sure opstød, også benævnt halsbrand og GERD (gastroøsofageal reflukssygdom), er en tilstand, i hvilken mave syre rejser tilbage op i spiserøret. Dette medfører en meget smertefuld brændende fornemmelse i brystet og halsen og undertiden spontan sure opstød. Hvis du er en hyppig syre refluks patient, ved du, hvor vigtigt det er at have hurtig lindring ved hånden. Holde nogle af disse retsmidler rundt til at prøve det næste gang du oplever en syre refluks angreb.

Fennikelfrø

Fennikelfrø er en god ting at holde på side i tilfælde af en syre refluks angreb. Anethol i fennikelfrø hjælper med at reducere mave spasmer, der fører til syre refluks og andre fordøjelsesproblemer. Tygge ca 1 tsk af fennikelfrø når halsbrand opstår, eller at forhindre sure opstød, tygge efter hvert måltid.

Apple Cider Eddike

En anden hurtigt virkende middel mod sure opstød er æblecider eddike. Selv om det er surt, kan æblecider eddike faktisk reducere mavesyren ved at afveje pH i maven. Du kan enten drikke et par skefulde lige eller føje dem til halv et glas vand.

Mandler

Mange mennesker synes, at mandler kan tilbyde hurtig lindring fra et angreb af syrereflux. Prøv at spise en lille håndfuld rå, usaltet mandler efter måltider eller når syre refluks begynder.

Æbler

Spise et æble er en anden måde at håndtere en syre refluks angreb, som æbler neutralisere syre. Bare nå til et æble, når halsbrand opstår, og sørg for at tygge grundigt. Rå gulerødder og kartofler vil også neutralisere mavesyre.

Mælk

Mælk kan også bidrage til at bringe hurtig lindring af halsbrand eller syre refluks smerte. Troende i denne løsning kan ikke synes at være enige om, hvorvidt sødmælk eller skummetmælk er bedst at drikke til dette formål, men enten en bør kunne give lindring.

Papaya

Papaya er en hurtig og effektive retsmidler for en pludselig halsbrand problem. Enzymerne i papaya hjælpe sætte din mave i balance og berolige syre refluks. Papaya enzym tabletter fås i de fleste helsekostforretninger. Disse er praktisk til at bære med dig overalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com