Hvordan at vælge en ar fjernelse Procedure

09/24/2010 by admin

Ar form, når kroppen forsøger at helbrede en skade eller infektion i huden. Desværre, huden kan helbrede på en måde, der forårsager store eller grimme ar på meget synlige steder. Der er kosmetisk kirurgi tilgængelig til at fjerne eller reducere forekomsten af ar. Som med enhver kirurgi ar kirurgi har risiko for komplikationer og enkeltpersoner bør tale med deres læge eller kirurg til at vurdere de bedste ar fjernelse kirurgi for dem. Ifølge Otto Joseph Plasik, MD, kan omkostningerne ved ar fjernelse variere mellem $300 og $20.000 afhængigt af den anvendte procedure. De mere invasive og kompliceret kirurgi, jo dyrere det er.

Instruktioner

• Vælg en kosmetiske scar kirurgi teknik, der vil arbejde for dig, ikke en anden. Det er om at evaluere alle kirurgiske muligheder og gøre en beslutning baseret på en persons særlig hud, type ar skal fjernes og generelle sundhed.

• Prøv laserterapi som en non-invasiv behandling at forbedre hudens struktur og farve af et ar. Lasere bruge varme til at skære væk arvæv eller dukke op igen i huden. Laser ar fjernelse udføres ofte på lysere eller overfladiske ar i ansigtet og kan bruges til at mindske acne ardannelse. Proceduren udføres af en derma-kirurg på en ambulant. Aktuel bedøvende creme anvendes før proceduren for at reducere ubehag.

• Kig ind Kryokirurgi. Processen indebærer indefrysning arvæv for at reducere størrelsen og mindske forekomsten af ar. Kryokirurgi sker normalt på hævet ar som keloider at flade huden. Gerne laser behandlinger, cryosurgery er udført som en ambulant procedure og en aktuel smertestillende kan anvendes. For større ar, kan en lokalbedøvelse anbefales.

• For dyb eller puckered ar, fjernelse eller Repositionering af arvæv kan anbefales. Scar repositionering teknikker, som Z-plastik, indebærer skære små trekantede flapper af hud omkring arret og positionering flapperne på en sådan måde, at de falder i den naturlige hudfolder før suturering dem. Z-plastik er udført af en kirurg på en ambulant under lokalbedøvelse.

• Spørg din læge om hudtransplantation eller huden flapper. De indebærer fjernelse af arvæv og erstatte det med sund hud fra en anden del af kroppen. Med podning, erstattes det øverste lag af huden for at fremme ny vækst. Flap kirurgi indebærer overførsel af blodkar, muskler og fedt ud over huden til de tidligere arret områder. Grafts og flaps anses normalt for alvorlige ar eller brænde ar for at fremme nye hud vækst. På grund af den komplicerede karakter af procedurerne, generel anæstesi er nødvendigt og patienter kan opholde sig i hospitalet for et par dage til at overvåge opsving.

Tips & advarsler

  • Målet med ar fjernelse kirurgi er at reducere forekomsten af eksisterende ar og fuldstændig fjernelse kan ikke være muligt for nogle ar.
  • Det er vigtigt for enkeltpersoner at inddrive fra ar fjernelse kirurgi til at følge deres lægens anvisninger helt for at forbedre resultaterne af kirurgi og reducere komplikationer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com