Galdeblæren lever rense

10/15/2010 by admin

Galdeblæren er en vigtig opgave at gøre: det skaber galde. Hvis du spiser en masse rødt kød, stegt mad eller forarbejdede fødevarer, kan du have et par galdeblære sten.Efter Carrie L'Esperance i "Den gamle Cookfire", kan du gøre en galdeblæren rense ved at drikke æblejuice i tre dage. På den fjerde dag du rense galdeblæren og leveren ved at forbruge olivenolie og kan passere stenene næste morgen.

Hvorfor rense?

Alle er udsat for miljøforurening fra bil udstødning, fabrikken forurening eller pesticider. Over tid, kan disse toksiner flytte ind i de indre organer, der er designet til at afgifte kroppen. Galdeblæren producerer galde for fordøje kosten fedt, og leveren renser blodet. At holde begge i orden er ensbetydende med færre giftstoffer i omløb i din blodbanen, eller værre, bliver gemt i din kropsfedt.

Efter Carrie L'Esperance er forårsjævndøgn et godt tidspunkt til at rense galdeblæren og leveren. Hun understreger, at spise fødevarer, der er sæsonbetonet og æbler for hendes æblejuice rense er rigelige i foråret.

Apple Juice hurtigt til tre dage

Carrie L'Esperance skitserer en enkel galdeblæren og leveren renser. Hun mener i afgiftende de indre organer regelmæssigt at forhindre toksin ophobning. For tre dage, forbruge kun varm, økologisk, frisk-presset æblejuice, som ofte kan findes på landmandens markeder. Hver dag, forbruge omkring 2 kopper varm æblesaft hver to timer (08: 00, 10 a.m., middag, osv.) indtil du har forbrugt ca 10 kopper om dagen. Drik mindst seks til otte 8 ounce glas vand i løbet af de tre dage, efter behov.

Olivenolie og citronsaft renser

På den fjerde dag, før de går i seng, spiser 1/3 kop olivenolie med en lige mængde varme æblejuice og 1 tbsp. citron saft. Ligge på din højre side, som hjælper "oversvømmelse" galdeblæren og leveren med blod. Nogle mennesker kan lide at tage et varmt - vand flaske og placere det indpakket, nedenunder i højre side af kroppen til at tilføje varme; Dette er valgfrit. Den næste morgen, du kan eller kan ikke passere flere små galdeblære sten der spænder i størrelse fra meget små til størrelsen af jordnødder eller større. Igen, hvis du mener, du har større galdesten, få lægegodkendelse før du laver denne form for Rens: det kan være meget smertefuldt at passere meget store sten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com