Svampe hudproblemer

03/23/2013 by admin

Svampe hudproblemer er en fælles klage, der kan tage mange former. De fleste neglesvamp infektioner såsom fodsvamp, jock kløe, ringorm og drosler er normalt harmløs og let at behandle, især hvis de er behandlet, før de har en mulighed for at vokse. Men de kan alle forårsage ubehag, normalt kløe og brændende i huden. Nogle infektioner, såsom toenail svamp, er mere problematisk og vanskeligt at udrydde.

Fodsvamp

Fodsvamp er en fælles hud svamp, der kan være charactized ved en række symptomer. Kløe, svie og stikkende er normalt findes, enten mellem tæerne eller på fodsålerne. Huden kan blive skællende og kan skræl og knæk. Fodsvamp er forholdsvis let at behandle, og over-the-counter medicin såsom Lotrimin eller Lamasil er sædvanligvis effektiv. Genstridige tilfælde kan kræve receptpligtig medicin såsom Sporanox.

Jock kløe

Tinea crusis, ofte kaldet jock kløe, fordi det er ofte opleves af atleter, er en hud svamp, der kan påvirke ikke blot kønsorganer, men balder og inderlår så godt. Det er ikke kun i atleter, men i mennesker der har tendens til at svede. Som irriterende da det kan være, reagerer jock kløe normalt på over-the-counter pulver, spray eller cremer såsom Lamisil, Monistat eller Lotrimine. For mere alvorlige tilfælde, kan din læge ordinere oral medicin såsom Sporanox, Lamisil eller Diflucan.

Ringorm

Ringorm er en svampeinfektion, der ofte påvirker hovedbunden, men kan påvirke andre dele af kroppen samt. Hovedbund ringorm er ofte opleves af børn og er karakteriseret ved hårtab i området i ringorm. Ringorm på andre dele af kroppen er let genkendes af røde, skællende runde pletter, der er klart i midten. Ringorm smitter og skal diagnosticeres og behandles af en læge, der kan ordinere anti-svampe cremer såsom Lotrimin eller medicineret shampoo.

Trøske

Candida albicans, almindeligvis kendt som trøske, er almindelig hos spædbørn, men kan også opleves af voksne, især under brug af antibiotika eller i mennesker med kompromitteret immun systemer eller dårlig ernæring. Det er karakteriseret ved hvide pletter på indersiden af kinderne og tungen, og i nogle tilfælde kan det påvirke taget af munden, mandler og tandkød. Læger vil normalt ordinere medicin i form af sugetabletter eller en mundskyl, der indeholder nystatin eller miconazol.

Toenail svamp

Milde tilfælde af toenail svamp er karakteriseret ved lille gulfarvning af tånegle, men alvorlige infektioner kan resultere i mørk gul eller brun negle, der er skællet, sprødt og deforme. Toenail svampen er vanskelige at behandle og er ofte venstre alene på grund af udgiften og mulige bivirkninger forbundet med receptpligtig medicin. Men i alvorlige tilfælde, oral medicin såsom Sporanox eller aktuelle behandlinger såsom Penlac kan ordineres. Hjem retsmidler sædvanligvis resultatet i begrænset succes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com