Sådan Care for en diabetisk Ketoacidose Patient i en nødsituation

10/11/2010 by admin

Diabetisk Ketoacidose er en alvorlig komplikation til diabetes i hvilke blodsukker rejser til unormalt høje niveauer, ofte på grund af sygdom eller en bortfalder i insulinbehandling. Som blodsukker stiger, har kroppen ikke nok insulin til at konvertere blodsukker til brændstof. I stedet nedbryder kroppen fedt til brændstof, som frigiver toksiner ind i blodbanen og kan føre til Ketoacidose. Denne betingelse kræver øjeblikkelig lægehjælp, selvom understøttende behandling kan gives indtil akut lægehjælp er opnået.

Instruktioner

• Kontrollere blodsukkeret. Har patienten check hans blodsukker niveau, hvis han kan, eller hjælpe ham, hvis det er nødvendigt. De fleste diabetikere har en forudbestemte indskyde blodsukker niveau, som drøftes med en læge. Hvis blodsukkeret læsning er over dette niveau, eller over 300, placere en øjeblikkelig opfordring til patientens læge til råds.

• Opkald alarmtjenester straks hvis den diabetiske patient oplever træthed, ekstrem tørst, hyppig vandladning, opførsel forandringer, frugtagtig ildelugtende ånde, bevidstløshed eller en kombination af disse symptomer. Symptomerne kan være til stede i tandem med et højt blodsukker læsning. Dog ikke straks ringer 911 baseret på blodsukker alene.

• Fjerne lange ærmer eller restriktive tøj fra patienten. Fortynde blodet med intravenøs væske til at skylle ud toksiner er en af de første skridt i behandling af diabetisk Ketoacidose, og mange ambulancetjeneste vil være i stand til at udføre denne behandling. At fjerne restriktive tøj gør det lettere for medicinsk personale til at udføre behandlinger efter behov.

• Afholde sig fra at give patienten insulin. Insulinbehandling administreres omhyggeligt på et hospital til patienter, der lider af diabetisk Ketoacidose.

• Hjælpe patienten i liggende på sin side. Dette hjælper med at sikre komfort og sikkerhed bør patienten bliver bevidstløs eller begynde at kaste op. Hold området omkring patienten fri for skarpe genstande eller noget, der kan skade ham. Nogle patienter oplever diabetisk Ketoacidose blive kampklar, så sikre omgivelserne er sikre for både dig og patienten.

Tips & advarsler

  • Diabetisk Ketoacidose kan forebygges, hvis symptomerne på højt blodsukker er fanget tidligt, og medicinsk intervention har søgt.
  • Samle patientens medicin, herunder insulin, og at de træffes på hospitalet med ham. Dette hjælper medicinsk udbydere vide præcis hvad diabetisk og anden medicin patienten tager.
  • Altid ringe 911. Ikke køre en diabetiker patienten, der oplever høj blodsukker aflæsninger eller symptomer på diabetisk Ketoacidose på hospitalet i privat køretøj, som hans tilstand kan forværre hurtigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com