Hvordan man forebygger hyppig vandladning

10/14/2012 by admin

Hyppig vandladning i ikke kun et irritationsmoment, kan det signal en alvorlig medicinsk tilstand. Hyppig vandladning kan være forårsaget af en urinvejsinfektion, overaktiv blære, forstørret prostata, forstoppelse, overdreven væskeindtag, koffein, nervøsitet, medicin, diabetes, nyresygdom eller tumor. Du bliver nødt til at besøge din læge, så han kan fastslå årsagen til din hyppig vandladning. Behandling vil afhænge af hvad lægen finder. Der er skridt du kan tage for at forhindre eller mindske forekomsten af hyppig vandladning.

Instruktioner

• Besøge din læge. Jer vil savn en fuldstændig fysisk undersøgelse at fastslå årsagen til din hyppig vandladning. Din læge vil kontrollere din urin for at påvise tilstedeværelsen af en infektion, og kan anbefale blodprøver for at udelukke diabetes.

• Tage antibiotika. Afhængigt af resultaterne af din urintest, kan deres læge ordinere antibiotika, hvis du har en infektion. Mange gange, er hyppig vandladning relateret til en urinary spore infektion, især hvis det er ledsaget af brændende, haster, mavesmerter og lejlighedsvis, blod i urinen. Kontroller, at du er færdig med alle din medicin eller andet, infektionen kan ikke løse.

• Spørg om receptpligtig medicin. Hyppig vandladning kan være relateret til en overaktiv blære. Spørg din læge om medicin til at behandle denne tilstand er egnet til din tilstand. Disse medikamenter tilskynde blære til at slappe af og er effektive til at lindre episoder af overaktiv blære og efterfølgende urin frekvens.

• Udføre Kegel øvelser. Kegel øvelser arbejde for at styrke musklerne i din bækkenbunden og musklerne der er ansvarlig for at holde urinen. Din læge kan rådgive dig hvordan du effektivt gøre Kegel øvelser. Det kan tage op til otte uger for dig at lægge mærke til en forbedring.

• Spis en fiberrig kost. Spise fødevarer med højt fiber kan lindre forstoppelse, som kan være forbundet med urin frekvens. Hvis du har problemer med at spise højt fiber fødevarer, Spørg din læge til at anbefale en fiber supplement.

Tips & advarsler

  • Begræns koffein. Koffein er en stimulans, og det fremmer hyppig vandladning.
  • Hyppig vandladning kan være et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand. Se din læge straks, hvis dit hyppig vandladning er vedvarende, eller hvis det er ledsaget af overdreven tørst, sult, svedtendens, rysten eller svaghed. Disse symptomer kan være tegn på diabetes og kræver hurtig behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com