Sådan Treat hormonel hovedpine

10/23/2012 by admin

Sådan Treat hormonel hovedpine

Hovedpine har en række forskellige årsager, fra stress og spændinger til manglende søvn eller dårlig kost. Disse hovedpine er blandt de nemmeste at behandle da simple livsstilsændringer er normalt alt det tager for at hjælpe. Anden hovedpine, ligesom kvinders hormonel hovedpine, men kan være vanskeligere at håndtere. Der kan være et vilkårligt antal risikofaktorer, som opretter dem og identificere dem kan tage tid. Selv så, er det muligt at behandle hormonel hovedpine effektivt.

Instruktioner

• Holde et tidsskrift af din hovedpine: Hvornår de opstår, hvor intens de er, og hvad du tog for at behandle dem. Dette vil hjælpe dig og lægen bestemme den nøjagtige type hovedpine du har (de kan ikke være hormonelle).

• Få masser af motion. Motion er kendt for at hjælpe med at regulere hormonniveauer og reducere vores samlede stress (noget andet, der øger vores hormonniveauer). Tal med din læge om en motionsplan, der er rigtige for din krop.

• Skift dine p-piller eller stopper med at tage dem helt. Mange kvinder ender op med hormonel hovedpine under midten af placebo løbet af piller når på prævention som deres hormon niveauer ændres dramatisk fra syntetisk til naturlige.

• Tal med din læge om receptpligtig medicin i tilfælde at din hovedpine er enten hormonal eller migræne relateret. Dette er normalt det næste skridt, når andre, mindre potent behandlinger mislykkes.

• Overveje alternative medicin muligheder som akupunktur, kiropraktik pleje og endda medicinske teer og urter. Flere alternative lægemidler har vist meget lovende i at bidrage til at afhjælpe nogle af de symptomer og smerter forbundet med hormonel hovedpine.

• Ændre din kost. Din kost spiller en vigtig rolle i din generelle sundhed, og ofte din hormonniveauer er ændret eller bestemmes af din kost. Tal med din læge eller tale med en diætist om hvilken type kost du bør være på.

Tips & advarsler

  • Vær opmærksom på at hormonel hovedpine kan efterligne migræne, så hvis du aldrig har oplevet migræne før, så er det et godt tegn du kan blive ramt af hormonel hovedpine.
  • Tal med din læge om eventuelle interaktioner receptpligtig medicin kan have, hvis du tager prævention eller enhver anden form for hormon-regulerende stoffer. Aldrig tage receptpligtig styrke medicin uden at forstå de potentielle bivirkninger.
  • Fors¯g alternativ medicin muligheder uden først at konsultere din sundhedspleje udbyder. Alternativ medicin kan være gavnlig, men kun hvis det ikke interagerer med enhver traditionelle behandlinger, lægen ordinerer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com