Arm Nerve skader symptomer

10/23/2012 by admin

Arm Nerve skader symptomer

Nerve i arm nerveskader er kaldet radialnerve. Denne nerve er placeret langs længden af armen. Årsagen til den beskadigede nerve kan opstå fra en række forskellige årsager. Mest almindeligt er overforbrug eller klemt nerve. Desværre det ifølge U.S. National Library of Medicine bliver mere almindelige. Heldigvis har lægevidenskaben opdaget løsninger til at hjælpe med at lindre denne smerte. Der er en god ting, da yderligere komplikationer kan opstå, hvis venstre ubehandlet.

salvelse

Udover at give bevægelse og fornemmelse i hele armen, leverer den radiale nerve også funktioner til hele hånd og håndled. Derfor klager mange gange folk over følelsesløshed og smerter i hænder eller håndled. Dette er begyndelsen af yderligere vanskeligheder, hvis det ikke er taget hånd om hurtigt.

Teorier/spekulation

En af grundene til nerven kan have været beskadiget skyldes en traumer til området, hvor nerven. En anden grund er pres på nerven i lange perioder. Dette pres kan også have været forårsaget af hævelse eller skade af en muskel eller knogle. Radial nerver passerer langs en smal struktur. Derfor er det let i stand til at være blokeret, hvis nok pres er placeret på det.

Betydning

Hvis du har smerter i hænder, håndled eller arm kan det skyldes skade på denne nerve. Dog som regel andre symptomer såsom følelsesløshed ledsager den. Du kan føle snurren før følelsesløshed opstår. Derudover kan du har et problem, udvide din arm, albue eller håndled. For at bekræfte, at dine symptomer er på grund af nerveskader visse tests leveres. Disse tests omfatter nerve varmeledning undersøgelser, EMG og nerve biopsi.

Forebyggelse/løsning

At have symptomer på arm nerveskader kan være smertefuldt. Der er måder at håndtere smerten. Brugen af over-the-counter medicin såsom: analgetika er nyttige. Andre gange styrke receptmedicin er påkrævet. Steroider, specielt prednison, kan bruges, når en reduktion i hævelse er nødvendig.

Ekspert indsigt

Andre behandlingsplaner omfatte fysisk terapi for at hjælpe med at holde styrken af musklen. Benskinner eller seler bruges til at hjælpe med at lindre smerter og hjælpe med at øge brugen af hånd og arm. Mange gange personen kan være nødvendigt at genoverveje skiftende arbejdspladser. At finde et job mere befordrende for den medicinske situation er ikke altid muligt men hvis gjort er yderst hjælpsom.

Advarsel

Diagnosticering og behandling af nerveskader arm er vigtigt. Nogle komplikationer kan opstå hvis symptomerne er venstre haveplante for. Komplikationer såsom tab af følelse i hånd eller arm er muligt. Muligheden for at miste evnen til at flytte hånden er reel. Selv deformitet af hånden er muligt. Pasning af situationen, før det bliver værre er klogt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com