Hvad er fordelene ved sleben hørfrø?

09/16/2010 by admin

Sleben hørfrø, som indeholder omega-3 fedtsyrer og lignaner, der bruges til at behandle en lang række forskellige lidelser. Det har været vist i undersøgelser for at forebygge og reducere væksten af kræftceller i prostata. Det kan også være nyttige i behandling af mange forskellige typer af kræft.Hørfrø forbedrer immunforsvaret og fordøjelsessystemet. Det fremmer sund mental funktion ved at levere nødvendige ernæringsmæssig støtte til hjernevæv. Det bruges til at balancere hormoner, regulere blodsukkeret, behandle nervesygdomme og lindre hudproblemer såsom eksem og akne.

Introduktion

Frøene fra Hør-anlægget har en lang historie som en helbredende agent, anvendt til en række forskellige forhold. Sleben hørfrø, drysses på supper, salater og juice i omkring tre spiseskefulde per dag, giver ernæring, der hjælper med at holde kroppen sund. Hørfrø er en almindelig ingrediens i brød og korn. Det kan købes i helsekostforretninger og nogle købmandsforretninger.

Ifølge Mrs Grieve i "En moderne naturlægemidler", er hørfrø, også kaldet hørfrø, bruges i præparater til "muskuløs gigt," som en poultice for betændelse og ulcerationer, som en "afførende, i tilfælde af grus og sten, det er fremragende, og er blevet administreret i lungehindebetændelse med stor succes."Sleben hørfrø indeholder phytoøstrogener, alfa-linolensyre og omega-3 fedtsyrer. Ifølge en artikel på webstedet American Cancer Society, har forskning vist effekten af hørfrø til at reducere og fjerne en lang række forskellige former for kræftceller i dyr. "I en 2007 rapport, hørfrø nedsat vækst af brystkræftceller i mus og forbedret effektiviteten af tamoxifen, en konventionel medicin for hormonbehandling."Ud over bekæmpelse af kræft, bruges hørfrø til at styre kolesteroltallet, bekæmpe hjertesygdomme, regulerer kvindelige hormonniveauer, styrke immunforsvaret, og fremme en følelse af velvære. Som en naturlig anti-inflammatorisk, har hørfrø været brugt i behandlingen af en række hudsygdomme som acne, eksem og psoriasis. Det fremmer væksten af sunde væv, hår og negle.Det bruges til at regulere blodsukkeret og som en behandling for diabetes. Det har også været brugt som en behandling for nerveskader i tilfælde af multipel sklerose og Parkinsons sygdom. Og det har været brugt til at behandle en række lidelser, bindevæv, såsom lupus og gigt.

Prostata Cancer

En 2001 undersøgelse af Duke University rapporteret i tidsskriftet Urologi foreslog, at "en fedtfattig kost suppleret med hørfrø kan medvirke til at reducere risikoen for prostatakræft." Forskere mener, at syrer i hørfrø binde med testosteron til at reducere væksten af kræftceller. Det kan være nyttigt at påpege, at hørfrø er en phytohormone af samme klasse som andre urter, såsom kæmpenatlysolie og Savpalme, som også bruges i behandling af prostata lidelser.En opfølgende undersøgelse i 2007 komplimenteres af resultaterne af den tidligere, selv om forskerne kan kun spekulere på hvordan hørfrø virker til at blande sig med prostatakræft. En Science Daily artiklen med titlen "Hørfrø Stunts the væksten af prostata tumorer," rapporterede, at "de frø, der svarer til en sesamfrø, kan kunne afbryde den kæde af begivenheder, der fører celler til at opdele uregelmæssigt og blive til kræft."

Mental sundhed

Tilføje sleben flaxeed til kosten kan give en generel forbedring i humør. Det leverer fedtstoffer og olier nødvendig for hjerne sundhed. En artikel offentliggjort på Mcman's Depression og Bipolar Web citerede talrige undersøgelser, der tyder på, at fedtsyrer i hørfrø kan bidrage til at lindre nogle psykiske lidelser.Hørfrø kan bidrage til at forbedre hukommelse og mental årvågenhed. Nogle alternative sundhed praktiserende læger foreslår hørfrø hjælper dem, der lider af bipolar lidelse. Det kan reducere stress niveauer og bidrage til at afhjælpe humørsvingninger.

Afføringsmiddel

Sleben hørfrø har længe været anvendt som afføringsmiddel. Det er fiber kvalitet og fede olier det indeholder hjælp til at holde fordøjelsessystemet regelmæssig. Det er en detoxificant for leveren og dermed det hjælpere kroppen i eliminering. En bivirkning af at bruge hørfrø som et afføringsmiddel kan komme som relief for leddegigt på grund af giftig ophobning i væv.Hørfrø kan hjælpe dem med irritabel tyktarm, Crohns sygdom, divertikulitis, kronisk forstoppelse og de tilknyttede gas og oppustethed.

Kvindelige hormon balance

Hørfrø er en phytoøstrogen, der fungerer som en katalysator, når det bruges sammen med andre phytoestrogenic urter. Bruges sammen med den aktuelle wild yam, kan hørfrø give bedre resultater til farmaceutiske hormonsubstitutionsbehandling (HRT) uden negative bivirkninger.Ikke kun hjælper hørfrø dem lider menopausale symptomer, men det hjælper dem, der lider af smertefuld menstruation og infertilitet. Det hjælpere livmoderen problemfrie funktion og kan hjælpe med at lindre den overdrevne hemorrhaging, der ledsager endometriose.

Advarsler og lægemiddelinteraktioner

Sleben hørfrø bør holdes nedkølet.Fordi hørfrø er en phytohormone, er det foreslået, at den bruges med forsigtighed af kvinder der er gravide eller ammende.En artikel fra the American Cancer Society advaret om "nogle mulige bivirkninger, der kan omfatte diarré, gas og kvalme. Hørfrøolie bør ikke anvendes med andre afføringsmidler eller fæces blødgørere."Artiklen rapporterede også nogle lægemiddelinteraktioner. "Nogle lægemidler og kosttilskud kan ikke optages ordentligt hvis de er taget på samme tid som hørfrø. Af denne grund, nogle læger anbefaler at tage medicin en eller to timer før eller efter at tage hørfrø."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com