Sådan Treat Bell's parese med akupunktur

10/27/2012 by admin

Sådan Treat Bell's parese med akupunktur

Bell's parese er en type af ansigtslammelse, der forårsager en side af en persons ansigt til at hænge, normalt omkring munden og øjnene. Mens denne lammelse forsvinder nogle gange på egen hånd, kan det tage måneder. Nogle ofre lider permanent lammelse. Konventionelle behandlinger spænder fra forskellige medikamenter til kirurgi. Nogle læger behandler Bell's parese med akupunktur til at lindre symptomerne og gendanne udseende og selvtillid af patienten.

Instruktioner

• Diagnosticere Bell's parese. Det er vigtigt at udelukke andre mulige årsager til symptomerne. Dette er vigtigt, da nogle af symptomerne på Bell's parese kan ligne slagtilfælde symptomer.

• Tal med din læge om behandlingsmuligheder, herunder akupunktur. Du kan undersøge akupunktur, når andre behandlinger ikke har det ønskede resultat, eller du kan forfølge akupunktur i kombination med andre behandlinger. Akupunktur kan lindre smerter ved at begrænse hævelse og betændelse. Endormorphins, naturlige smertestillende frigives under akupunktur, kan være årsag.

• Finde en kvalificeret akupunktør. Din læge kan muligvis anbefale nogen i nærheden. Du kan også kontakte American Academy of medicinsk akupunktur.

• Lave en aftale. Under den indledende aftale, vil akupunktør tale med dig om dine symptomer og vurdere din tilstand. Spørg akupunktør til at forklare behandlingen principper og praksis til dig, så du ved, hvad de kan forvente.

• Gå til behandling sessioner. I traditionel kinesisk medicin, er Bell's parese kendt som "afbøjet mouth", fordi det er en type af ansigtslammelse. Denne betingelse var historisk forbundet med en invasion af "vind", der forårsager en ubalance i "Qi", som er det afgørende stof i kroppen. Under behandling sessioner, akupunktør indsætter små, tynde nåle ind i huden af et par centrale puls punkter og også beskæftiger andre nyttige tiltag, såsom trykpunkter. Behandlingen bør genskabe balancen af "Qi" og helbrede patienten.

• Følg enhver kost og stress reduktion anbefalinger, som din akupunktør. Vær sikker på at nævne nogen fødevareallergi eller følsomheder og alle fysiske forhold giver anledning til bekymring. Også en liste over nogen form for medicin, du tager for Bell's parese og andre betingelser.

• Opbevar din akupunktør og læge informeret om, hvordan du føler som du har fuldført hver behandling. Bell's parese er karakteriseret ved forskellige symptomer, herunder ansigts svaghed, mildt kompromitteret smag, øget følsomhed over for lyd og ufrivillig rive. Fortæl din akupunktør om nogen ubehag eller bivirkninger du oplever. Det er sjældent, at nogen er rapporteret, men det er din krop og dine fornemmelser. Som symptomerne mindskes, og du begynder at føle bedre hjælpe din akupunktør og din læge hjælp du fortsætte med at forbedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com