Naturlige kur til at hjælpe med søvnløshed

04/28/2011 by admin

Naturlige kur til at hjælpe med søvnløshed

National søvn Foundation anbefaler at få syv til ni timers søvn hver nat, men de fleste amerikanere falder kort. Dette er ofte på grund af dårlig søvnkvalitet og problemer med at falde i søvn og sove. Stress fra arbejde eller pakket tidsplaner kun forværrer problemet. For at hjælpe lindre rastløshed og få bedre søvn, overveje naturlige retsmidler. "Disse er sikrere og har færre bivirkninger end OTC medicin," siger Jacob Teitelbaum, MD, forfatter til "Fra trætte til Fantastic" og medicinsk direktør for det nationale fibromyalgi og træthed Centre.

Aromaterapi

Nogle undersøgelser viser, at naturlige dufte af æteriske olier som lavendel kan lette søvnløshed og tilskynde afslapning. I en undersøgelse foretaget i England's University of Southampton, spores forskere sovevaner 10 voksne emner for en uge. Forskerne placeret en gruppe i en lavendel-duftende rum; Konklusionen var, at de voksne, der sov i værelserne parfumeret med lavendel rangeret deres søvn kvalitet 20% højere end i den ikke-duftende værelse. Dette er fordi lavendel stiger sen-bølge ligge, en meget dyb søvn, hvor kroppen er fuldstændig afslappet, hjerteslag bremser og hjernen arrangerer hukommelse. Prevention.com anbefaler overbrusning et par dråber ren Lavendelolie på en væv og placere den under hovedpuden før sengetid.

Melatonin

Melatonin, et hormon der produceres af pinealkirtlen i hjernen, er ansvarlig for at regulere søvn. Melatonin kosttilskud svarer denne naturlige hormon og hjælpe sovemidler. Disse kosttilskud "kan være nyttige til at flytte organer tilbage ind i en rytme," siger Donald Yance, certificeret ernæringsforsker og klinisk herbalist i Oregon. Yance rådgiver patienter til at begynde med 1 mg før sengetid; tager for meget øger ikke den hormon effektivitet.

Calcium og Magnesium

Flere undersøgelser har vist, at calcium og magnesium kan fungere som effektive søvn hjælpemidler til at hjælpe folk med at falde i søvn og forblive i søvn naturligt. Derudover er søvnløshed en af de vigtigste symptomer på magnesiummangel. "Manglende næringsstoffer calcium og magnesium vil få dig til at vågne op efter et par timer og ikke være i stand til at vende tilbage til at sove," siger James F. Balch, MD, forfatter af "Recept for ernæringsmæssige Healing." Bestemme det anbefalede daglige behov for din aldersgruppe, og sørg for du får nok af disse mineraler enten i din kost eller gennem tilskud.

Yoga

"Når folk fortæller mig, de har problemer med at sove, jeg foreslår, at gøre en kort, langsom yoga rutine før sengetid og det ser ud til at gøre underværker," siger Lana White, Los Angeles-baserede yoga instruktør. Hvid forklarer, at udføre et par yogastillinger før seng hjælper til at slappe af krop og sind og forberede dig til søvn. Prøv at bruge en håndfuld yoga arbejdsstillinger såsom "barnets positur" i seng før din tur i, med fokus på dyb vejrtrækning og give slip på dagens spænding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com