Sådan erstatte højt sukkerindhold mad med sunde fødevarer

06/01/2011 by admin

Sådan erstatte højt sukkerindhold mad med sunde fødevarer

Mange fødevarer tilberedes med store mængder af sukker på grund af dens ønskeligt, sød smag. Mens små mængder af sukker er sund for din krop, hvis det indtages i tilskynder overskydende sukker vægtøgning. Ifølge Jane Kirby, forfatter til "Slankekure for Dummies" ved at erstatte high-sukker fødevarer med sundere valg, du positivt ændre din kost og forbedre din generelle sundhed. Flere sund erstatninger er tilgængelige til at vælge fra at gøre en positiv ændring i din kost.

Instruktioner

• Erstatning slik og chokolade med sød, frisk frugt dyppet i sukker-fri sødestof. Frugt har naturligt sukker, der vil hjælpe med at opfylde en sød trang og samtidig hjælpe dig med at vedligeholde sunde spisevaner. Sukker-fri sødestoffer vil forbedre frugtsmag, hvilket gør det til et mere tilfredsstillende substitution.

• Drik vand i stedet for sukkerholdig sodavand. Tilsætning af citron eller lime saft vil give vandet et tiltalende smag og hjælpe undertrykke appetitten.

• Spise en skål havregryn med hakket frisk frugt i stedet for sukkerholdig morgenmadsprodukt. Havregryn er høj i fiber og vil hjælpe dig til at føle fuld længere hele dagen. Nogle hakkede frugter vil forsøde fadet og hæve dine insulin niveauer, at give din krop med højere niveauer af energi.

• Har en servering af frosne fedtfattig yoghurt i stedet for is til dessert. Frosne yoghurt vil tilfredsstille trangen til en kølig sød behandle samtidig holde din sukkerforbrug.

• Nyd 1 kop friske, hakkede veggies med fedtfattig salat dressing i stedet for en fastfood måltid. Grøntsager er høj i fiber og tage din krop længere tid at fordøje, hvilket gør du føler dig fuld hurtigt. Nogle fedtfattig salat dressing vil forstærke veggies' naturlige smagsstoffer og gør måltidet mere fornøjelig.

Tips & advarsler

  • Det er nyttigt at medbringe din egen mad med dig til sociale situationer; Hvis kun sukkerholdige fødevarer er let tilgængelige, vil du have et sundt alternativ.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com