Problemer med Mirena spiral

05/15/2011 by admin

Problemer med Mirena spiral

Mirena er en form for prævention kaldet en intrauterin enhed (spiral) og med typiske brug har en fejlrate på 0,2 procent Ifølge CDC. Mirena, også kaldet den hormonelle IUD er en plastik, T-formede ramme, der er indsat i livmoderen.

Bivirkninger

Bivirkninger af Mirena omfatter, unormal vaginal blødning, som du måske bemærke som en uforudsigelig, lys eller fraværende menstruationen. Ubehag, svimmelhed og kramper kan mærkes, når Mirena-spiral er indsat, men disse bivirkninger er kortlivede.

Underlivsbetændelse

Underlivsbetændelse er en sjælden komplikation, der kan opstå inden for de første tre uger af indsættelse af Mirena-spiral. Bivirkninger af underlivsbetændelse er feber, kulderystelser, smertefuld sex, lavere mavesmerter, usædvanlige udflåd og kraftige blødninger.

Uterin punktering

Under indsættelsen er der en lille risiko Mirena-spiral vil punktere livmodervæggen, som kan føre til infektion og skade på andre organer. Hvis dette sker, kan IUD muligvis ikke beskytte dig mod graviditet.

Decharge

Mirena-spiral indebærer en lav risiko for spontant kommer ud som kunne føre til en uventet graviditet. Din læge vil lære dig hvordan man rutinemæssigt kontrollere IUD for korrekt placering.

STD beskyttelse

Selv om Mirena giver beskyttelse mod graviditet, det ikke beskytte dig mod seksuelt overførte sygdomme (Std) som HIV, herpes og klamydia. Hvis du er i risiko for kønssygdomme bruge en ekstra form barriere, såsom kondom, for at øge STD beskyttelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com