Sådan Formindsk eksem Flare Ups

05/31/2011 by admin

Sådan Formindsk eksem Flare Ups

Det første skridt til at mindske eksem flare ups er at lære at håndtere stress og angst, der kan udløse komplikationer med denne hudlidelse. Bortset fra forvaltning af stress er der flere måder du kan pleje din hud til at beskæftige sig med irriterende symptomer.

Instruktioner

• Fugter din hud to gange dagligt. De bedste tidspunkter til at anvende din valgte fugtighedscreme er efter badning og før sengetid. Hvis det ønskes, kan du tilføje 5 dråber lavendel æterisk olie for hver 4 tbsp. af fugtighedscreme til at hjælpe lindre og helbrede huden. At holde din hud hydreret vil både reducere og forhindre eksem flare ups.

• Være opmærksom på emner, der irriterer huden, såsom parfume, sæbe, kosmetik, rengøringsmidler, rengøring agenter, dyrehår, uld og selv smykker. Fordi udløsere af eksem er forskellige for alle, bør du overveje at holde et tidsskrift til at hjælpe dig med at spore og liste de emner, som forværrer din hud.

• Styre din kropstemperatur så meget som muligt, som varme, fugtighed og sveden samt overdreven kolde kan udløse en blusse op. Prøv iført lag tøj, således at du kan tilføje og fjerne lag efter behov og bade så snart efter motion som muligt.

• Brug kold komprimere på kløende hud til at lindre irritation, før det bliver en alvorlig blusse op. Du kan tilføje 10 dråber lavendel æterisk olie for hver kop vand bruges til at hjælpe lindre og helbrede huden.

• Skære dine negle korte og holde dem gemt glat for at undgå ubevidst kradse. Skrabe kun forværrer problemet og udløser mere alvorlige flare ups.

• Bære løst tøj lavet af bomuld, som andre materialer, især syntetiske fibre og uld, kan gøre eksem symptomer værre.

• Tage regelmæssige helbredende bade for at forhindre flare ups. Fyld en balje med varmt vand og tilsæt 1 kop havregryn, 1/2 kop af mælkepulver, 1/4 kop havsalt og 20-30 dråber lavendel æterisk olie. Lægges i blød i mindst 15 minutter og derefter pat huden tør og anvende fugtighedscreme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com