Faktorer, der påvirker opmærksomhedsspændvidde

11/17/2010 by admin

Faktorer, der påvirker opmærksomhedsspændvidde

Hvor lang tid en person er i stand til at bo fokuseret på en bestemt opgave eller aktivitet er hans "opmærksomhedsspændvidde". Opmærksomhed spænder varierer fra individ til individ, men ifølge Indiana University - Bloomington, den gennemsnitlige opmærksomhedsspændvidde for en voksen er mellem 15 og 20 minutter på en enkelt opgave, foredrag eller samtale. Mange mennesker, men har en kortere opmærksomhedsspændvidde. Faktorer, der påvirker opmærksomhedsspændvidde spænder fra mængde søvn du får til daglig understreger.

Træthed

For at fungere ordentligt i løbet af dagen, de fleste voksne har brug for mellem 7 og 8 timers søvn hver nat. Mangel på søvn er kendt for at forårsage irritabilitet, koncentrationsbesvær og generelle sind tåge. Tilstrækkelig hvile hver nat vil hjælpe dig vågne op forynget og fokuseret. At skabe en søvn tidsplan er den ideelle måde at "sætte" kroppens indre ur, så du bliver vant til sovende og vågne på et bestemt tidspunkt.

Teknologi

Mennesker er fascineret af teknologi og løbende fremskridt gør ikke det let at afskedige gadgets. The New York Times rapporterer, at personer, der multitasker e-mails, telefonopkald og sociale netværkssider har flere problemer med at betale opmærksomhed og fokus på vigtige oplysninger. Dette tilskrives det faktum, at daglige opgaver, der ikke involverer elektronik ikke giver den instant stimulation, at elektroniske gadgets. NORA Volkow, direktør af det nationale Institut for stofmisbrug, sammenligner afhængighed af teknologiske stimulation til afhængighed til mad og sex. Prøv at begrænse tv-visning til to timer eller mindre om dagen og bruge dine andre enheder som din computer og mobiltelefon til planlægning og holde tiden. Hvis du har brug for underholdning, prøve at skrive, maleri eller udøvelse.

ADHD

Opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse, også kendt som ADHD, er en af de mest almindelige årsager til korte opmærksomhed spænder i både voksne og børn. ADHD er desværre svært at bekræfte, så mange mennesker gå udiagnosticeret eller fejldiagnosticeret. Symptomer på ADHD omfatter mister fokus midt i en samtale, distractiblity, manglende evne til at fokusere eller betale opmærksomhed under simple opgaver, med udsigt over detaljer resulterer i fejl eller Ufuldførte opgaver, dårlig lyttefærdigheder og en dårlig hukommelse. Kun en medicinsk sundhed professionel kan diagnosticere ADHD og bestemme den bedste metode til at lindre symptomer, hvad enten det er gennem mentale øvelser eller med medicin.

Stress

Når nogen er under en stor stress, påvirker det både hans mentale og fysiske sundhed. Stress kan forårsage irritabilitet, angst og endda påvirke koncentrationen. Når stress påvirker de kognitive områder af hjernen, er evnen til at koncentrere sig og træffe hurtige beslutninger væsentligt mindsket. For at lindre stress, praksis dyb vejrtrækning teknikker, motion eller meditation. For svær stress, der resulterer i angst eller panikanfald, kan en sundhedsperson ordinere medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com