Typer af opbremsning ansigtsmasker

03/24/2010 by admin

Typer af opbremsning ansigtsmasker

Opbremsning ansigtsmasker bruges til en bred vifte af ortopædiske anvendelser; den mest populære er kløft læbe, gane og klasse III malocclusions. De anvendes af ortopædiske kirurger og Odontologer at korrigere underbites, hvor nederst kæbe er også fremad, forårsager afstanden mellem de øverste og nederste sæt tænder. I disse tilfælde, er de også omtales som omvendt-pull hovedbeklædning.

Justerbar dynamisk opbremsning ansigtsmaske

Designet af Dr. Fernando Morales, en specialtandlæge i Mexico City, tilbyder denne maske flere fordele på grund af justeringer til den oprindelige design af Petit ansigtsmaske. Denne indstilling giver mere komfort med en modificerbare vandrette overligger og en mindre end normal pande hvile og hage cup, som mere præcist til anatomien af en patient. Masken udstiller en patients fuldt sortiment af motion samtidig giver ingen begrænsninger i åbning og lukning af en mund. Metal understøtter levere nødvendige Counter pres for selv den mest stive af elastikker. Alle komponenter af denne maske er fuldt justerbare, der svarer til hver enkelt patient bestemt skelet ramme.

Annonce opbremsning ansigtsmaskeOrmco Corp1717 W. Collins Ave.Orange, CA 92867714-516-7.400ormco.com

Grummons opbremsning ansigtsmaske

Grummons ansigtsmaske er et par forskelle i forhold til den annonce maske. Mens annonce bruger en pande hvile og hage cup, vælger Grummons pande og kinder til at levere presset skulle lave malocclusion. Grummons bruger også en fuld hoved omfatter system, kaldet en høj pull hoved cap, der henviser til, at Annoncen ikke. En metal bue bruges med Grummons design, som strækker sig vandret langs munden at sikre bands. Annonce bruger en vertikal fremgangsmåde hvor en metalstang gennemskærer ansigt og en lille men robust apparat knyttet til den vandrette hage cup sikrer de nødvendige bands.

Grummons opbremsning ansigtsmaskeStore søer Ortodonti, Ltd.200 Cooper Ave., P.O. Box 5111Tonawanda, NY 14151800-828-7626greatlakesortho.com

Phantom Reverse Pull ansigtsmaske

The Phantom er meget ligesom annonce design. Det udnytter en hage cup, lægger pres på lignende områder og er fuldt justerbare, men ligesom Grummons design, ledningerne fungere horisontalt. I modsætning til de andre to modeller er denne model specifikt til behandling af læbe og gane, før nogen Ortodontisk berigtiget.

Phantom Reverse Pull ansigtsmaskeOrtho-Byte.comP.O. Box 9627Wilmington, DE 19809866-641-2128ortho-byte.com


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com