Hvordan til at hoppe tilbage fra at blive mobbet

03/24/2010 by admin

Hvordan til at hoppe tilbage fra at blive mobbet

At blive mobbet er en af de værste oplevelser, at en person kan udholde, uanset om han er et barn på legepladsen eller en voksen i arbejdsstyrken. Undertiden mobning årsager livslang beskadigelse af ofrets selvværd, påvirke hans fungerer på mange måder, der er uproduktive eller endda destruktiv. Bouncing tilbage fra mobning er muligt, selv, og hvad der ikke dræber du kan helt sikkert gøre dig stærkere. Finde positive måder at komme over at blive mobbet.

Instruktioner

• Navn på problemet. Forsøg ikke at foregive, at det ikke generer dig. I stedet kalde det, hvad det er: mobning. Det er ikke din skyld. Vær ikke bange for at fortælle dine forældre, din lærer, school princip, eller endda en boss. Overraskende nok, vokse barn bøller ind i bøller som voksne. De målrette dem, der ikke kæmpe tilbage eller henlede opmærksomheden på situationen.

• Hold øje med tegn på mobning. Hvis det er dit barn, kan hun forsøger desperat ikke at gå i skole eller foregive sygdom. Du kan mærke tab af appetit, og emner som mavesmerter og hovedpine måske dukker op ud af ingenting. Depression og en dyb drop i kvaliteter er sikker på, at signaler at noget er galt. Lave en aftale med skolerådgiver, at barnet lærer og andre administratorer til at arbejde sammen som et team. Hvis du er en voksen, der er at blive mobbet, drage fordel af virksomhedens medarbejder Assistance Program (EAP).

• Stå din jord. Ikke tilbage ned; dette kun feeds bølles behov for at dominere og nedbrydes. Bullies tendens til at målet personer, hvem de tror ikke vil kæmpe tilbage. Mange bøller blev mobbet selv, men det gør ikke noget. Vi alle har et valg i hvordan vi vælger at behandle andre, uanset hvordan vi blev behandlet.

• Fortæl andre, hvis du er at blive mobbet. Må ikke holde stille. Mobning er en mulig årsag til post-traumatisk stress disorder, som er et stress-relaterede psykiske sygdomme. Post-traumatisk stress lidelse kan føre til selvmordstanker eller voldelige handlinger. Tale med alle og enhver, der vil lytte. Ikke alene betyder dette kaste lys på mobning, men det giver mulighed for andre til at træde til og løse problemet. Det giver også dig til at modtage ordentlig rådgivning at få et bedre perspektiv på hvad der skete med dig. Du kan og vil helbrede. Styrk dig selv og aldrig være bange for at beskytte din fysiske, mentale og følelsesmæssige ret til at leve i fred.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com