Hvordan du Balance T3 & T4 niveauer naturligt

06/13/2010 by admin

Hvordan du Balance T3 & T4 niveauer naturligt

Skjoldbruskkirtlen styrer mange hormoner, der påvirker flere vigtige funktioner i det menneskelige legeme. T3 og T4 hormoner, skjoldbruskkirtel-hormoner hjælpe generelt proteinsyntesen og balance kvælstof niveauer, som påvirker stofskifte og energi niveauer. Når skjoldbruskkirtlen ikke fungerer korrekt, findes en række metoder til at regulere og styre hormonerne. Dem der er interesseret i at behandle en lidelse i skjoldbruskkirtlen naturligt vil være interesseret i at lære, at der er flere nemme løsninger til prøve. Men hvis problemer fortsætter, en læge pleje kan være påkrævet.

Instruktioner

• Ændre din kost. Ifølge Podell lægepraksis hjemmeside, er kosten ofte overset som en synder af hypothyroidisme. Dårlig ernæring kan hæmme den skjoldbruskkirtel evnen til at gøre T4, samt reducere dens evne til at omdanne T4 til T3. Spise for meget kål, kan rosenkål, broccoli eller blomkål faktisk blokere skjoldbruskkirtlen.

• Gennemgå din medicin med din læge. Lithium er et fælles skjoldbruskkirtlen-blocker, som er tillæg L-carnitin i høje doser.

• Øge din selen indtag. Selen hjælper kroppen konvertere T4 i T3 og kan også "undertrykke anti-thyreoidea antistoffer," ifølge Dr. Podell, der kalder det naturlige thyroid retsmidler "sovende kæmpe".

• Øge dit indtag af naturlige fødevarer. Omfatte fuldkorn, fisk og skaldyr, nødder og frø, ud over en multi-vitamin indeholder D-Vitamin og zink. Forarbejdede sukker, hvidt mel og koffein kan også påvirke skjoldbruskkirtlen; at fjerne disse stoffer fra din kost kan ikke kun hjælpe din skjoldbruskkirtel, men vil også øge din generelle sundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com