Benzoylperoxid & hårtab

08/22/2010 by admin

Benzoylperoxid & hårtab

Millioner af mennesker lider af hårtab. Benzoylperoxid er et almindeligt anvendte aktuelt acne behandling. Acne kan forekomme på hovedbunden, så du kan være urolig, om du vil bruge benzoylperoxid til at behandle den.

Formulering

En populær over-the-counter retsmidler, benzoylperoxid er tilgængelige i 5 procent og 10 procent styrker. Du kan vælge creme eller gel præparater. Benzoylperoxid er ofte blandet med andre acne medicin, såsom clindamycin.

Hovedbund Acne

Hårsække kan blive tilstoppet med olie og døde hudceller, danne bumser. Mange gange disse løser sig selv, men nogle gange de har brug for behandling.

Blegning effekt

Benzoylperoxid, ligesom andre peroxid løsninger, har tendens til at afblege hår. Denne blegende effekt betyder benzoylperoxid ikke er det bedste valg til behandling af hovedbunden acne.

Hårtab

Ifølge Dr. William Rassman for det nye hår Institut, på hans BaldingBlog.com site, forårsager benzoylperoxid ikke hårtab.

Hårvækst

End forårsager irritation, synes benzoylperoxid ikke at stimulere hårsækkene. Det ikke stoppe hårtab eller fremme hårvækst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com