Om guldtænder implantater

08/21/2010 by admin

Tænder implantater er permanent forlorne tænder, der er "forankret" i eller på din kæbe. De fungerer som rigtige tænder. Mange mennesker foretrækker dem til tandproteser. Guldtænder implantater arbejde meget gerne konventionelle implantater, men de er stort set en forfængelighed vare. Hvis du overvejer at have guldtænder implantater, Sørg for at du forstår alle pleje problemer og konsekvenser af at have denne operation.

Historie

I tidlige perioder af egyptiske og kinesisk historie, blev guld brugt til forlorne tænder, fordi det var så plastisk. Faktisk har kranier over 5.000 år gamle vist sig for at have guld tænder i munden. For nylig, men guld er blevet erstattet af titanium og porcelæn således at falske tænder ligne rigtige. Guld tænder er nu for det meste tilbehør eller et udtryk for individualitet.

Funktion

Guldtænder implantater har to stykker: en Titan implantat, der er kirurgisk skrues ind i kæbebenet, og den faktiske guld tand. Guld tand er knyttet til implantat og funktioner som en normal tand. Det kan blive brugt til at tygge og bide, kan rengøres som naturlige tænder og kan ikke fjernes.

Typer

Guldtænder implantater er permanente. Hvis du kan lide udseendet af guldtænder men føler at de ikke er professionelle på arbejdspladsen, kan du vælge at have en porcelæn tand implantat med en guld hue eller krone. Denne måde, kan du fjerne guld for arbejde og møder, men bære det på personlige tid. "Grillz" er sæt af guld caps, der dækker hele bunden eller toppen af tænderne.

Funktioner

Guld tænder kan være accessorized med ekstra sten og designs. For at tilføje virkelig gnistre til dit smil, kan du dekorere dine guldtænder med ægte eller kunstige diamanter eller ædelstene.

Fordele

Fordelene ved guldtænder implantater er næsten identisk med fordelene af enhver anden form for tand implantat. De er mindre af en stamme på din omkringliggende tænder end bridgework, fordi de er forankret i dit Kæbeben i stedet for holdt til andre tænder. Du behøver ikke at bekymre dig om dem falde ud af munden, og du kan spise alle slags mad du indkvartering. De kræver ikke særlig rengøring, og du undgå helt den ubehagelige spørgsmål af protese lim. Guld tænder kan også gøre din mund ser mere elegant, afhængigt af din definition af stil.

Advarsel

Du hvis vælger at få guldtænder implantater, Husk, at denne beslutning er permanent. Det er meget kompliceret, smertefulde og dyre til at omstøde denne beslutning senere, og i nogle tilfælde er det umuligt. Tænder implantater er mindre vellykkede på mennesker, der har svage jawbones eller som har en fortid med alvorlige tandkødssygdomme, så arbejder tæt sammen med din læge for at sikre, at dine odds for en vellykket operation er så godt som muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com